Mängu looja Epic Gamesi andmetel vaatas esimest kontserti, kus Travise hiiglaslik avatar psühhedeelse show’ andis, 12,5 miljonit inimest. Järgmise nelja kontserdiga kokku vaatas mängu-live’e 27 miljonit inimest – kokku 45 miljonil korral.

Travis esitas „Fortnite’i“-maailmas oma viimase albumi „ASTROWORLD“ lugusid, kuid esitas ka ühe päris uue loo – koos Kid Cudiga valmistatud pala „THE SCOTTS“, mille esitajateks on märgitud samuti THE SCOTTS. (Kid Cudi kodanikunimi on Scott Mescudi ja nii saabki temast koos Travis Scottiga duo THE SCOTTS.)

Lugu „The Scotts“ on USA singlite tabelis sel nädalal uue tulijana pingerea esimesel kohal. Ning Eestis, singlite üldtabelis, on sama lugu nädala kõrgeima uustulnukana teisel kohal. Ainult nublu „Croissantid“ jäi palale ette, et päris esimeseks jõuda.

Ja samal ajal Eesti albumite tabelis, digikuulamise albumite tabelis – Travis Scotti plaat „ASTROWORLD“ (ilmus aastal 2018, käis siis ka esikohal ära) on tõusnud 28. kohalt tagasi esikümnesse 5. kohale. Ning Travise veel vanem album, „Birds in the Trap Sing McKnight“ (ilmunud aastal 2016), on käesoleval nädalal albumite paremusjärjestuse kõige kõvem uus tulija – 19. kohal.

Ja singlite tabelis on lisaks kõrgeimale uuele tulijale veel Travise lugusid tabelisse tulnud ja naasnud. „SICKO MODE“ – taastulijana 17. kohal, „goosebumps“ – uue tulijana 20. kohal, „HIGHEST IN THE ROOM“ – taastulijana 24. kohal.

Tõeline karantiiniaja digitaalkultuurisündmus! Ja muidugi ka väga edukas turunduskampaania. Huh!

„Fortnite“ ja Travis Scott ongi selle nädala tabelites kõige tähtsam sündmus, ja vaat et ainus sündmus.

Eesti lugude tabelis päris uusi tulijaid pole. Tipp-40 tagumises otsas on peotäis taastulijaid, kes on end pardale tagasi tõmmanud seoses sellega, et esimene elevus Trad.Attack!-i uue muusika vastu on jahenenud ja nende albumi „Make Your Move“ lood, mis puistasid end üle tabeli, on tabelist välja kukkunud.

Träädi heliplaadi 11 loost 5 on siiski endiselt pingereas sees. Kõrgeimal neist „Armasta mind“ – seitsmendal kohal.

Albumite jaotuses on Trad.Attack! möödunud nädala esikohalt kolinud selleks korraks kolmandaks ning The Weeknd ja Dua Lipa on saanud loa koha võrra üles tagasi tõusta. The Weeknd esimeseks, Lipa teiseks.

Albumitabelis on lisaks Travis Scotti neli aastat vanale plaadile uue tulijana sees ka üks värskem plaat. Jälle üks Venemaa räppar näitab siin nägu –Mnogoznaal, ja tema plaat Круг Ветров“, see on 23. kohal.

Ja märgiks veel singlitabeli mitte-Travis-Scott uued tulijad üles: Juice WRLD „Righteous“ (8.) ja KSI, Swarmz ning Tion Wayne „Houdini“ (34.).

* Tabelid on koostatud striimimiskeskkondade Spotify, Deezer, Apple Music, Google Playmuusikapalade kuulamiskordade ja iTunesis toimunud lugude ostude põhjal ühe nädala jooksul Eestis registreeritud kasutajate kontodelt.