Sel suvel orkestri- ja bändiversioonile seatud Ruja lisab tuntud meloodiatele kindlasti palju uusi nüansse ja värve. Eeskätt pidulikkust, suursugusust ja võimsust. Samuti õrnust ja intiimsust - saate kogeda, kui vaikselt võib tegelikult mängida üks hiigelsuur orkester!

Rokkbändi on Rannap kutsunud mängima parimad pillimehed, kellega tal on varemgi olnud hea koostöö. Need on Peter Põder ja Jörgen Pakkas kitarridel, Kaarel Liiv bassil, Ramuel Tafenau trummidel ning Kaspar Tambur süntesaatoritel. Kogu kooslust dirigeerib Kaspar Mänd, andekas noor dirigent, kes juhatab paljusid orkestreid, olles hetkel ka Pärnu Linnaorkestri peadirigent.

Kavas on armastatuimad Rannapi laulumeloodiad, mida te kõik tõenäoliselt teate peast: Eesti muld ja Eesti süda, Rahu, Nii vaikseks kõik on jäänud, Ilus maa, Suudlus läbi jäätund klaasi, Need ei vaata tagasi, Sa oled mul teine, Õunalaul, Eile nägin ma Eestimaad, Must lind, Must ronk, Kel on laulud laulda ja paljud teised.

See kontsert ei kordu! Teil on ainult ühel korral võimalus elada kaasa Ruja muusika muteerumisele sümfooniaks! Tulemus pole siiski päris sümfoonia, pigem - Rujafoonia!

Kontsert toimub 20.augustil kell 20.00 Tallinna Lauluväljakul. Kontserdile on müügil vaid 900 eksklusiivset piletit, millest 100 on restorani VIP alal. Piletite müük algab homme kell 10.00 Piletilevis ja Ticketer.ee-s.

Kontserti esitleb Thermory, toetavad Netikino, Alexela, Tallinna linn, Maks ja Moorits, Graanul Invest, Saku, 4Sisters Catering.

Kontserti korraldaja tagab, et üritus vastab kõigile Terviseameti nõuetele. Oru värav avatakse kell 18.00, palume Tallinna Lauluväljakule jõuda aegsasti, et kõik endale sobivad ja kehtestatud reeglitele vastavad kohad leiaksid.