Ühtlasi haaras nublu enda kätte singlitabelite kaksikjuhtimise. Seegi pole tema jaoks esimene kord - parematel päevadel kolmikjuhtimistki nähtud. “Laiaks lüüa” järel langeb hõbedale nüüdseks prohvetlikuna kõlav “1-2”. Mõni koht tagapool tulevad “Croissantid”, siis “Aluspükse”, siis “Für Oksana”... sarnast soolot pole Eesti muusika lähiajaloos kellelgi teisel ette näidata. Paar suve tagasi nublule rõõmsat 15-kuulsuseminutit soovinud irvhambad peavad tõdema, et mehe veerandtund venib pagana pikaks.

Noor hitivabrik on ka Billie Eilish, kes heietab end laulu "my future" mahedal lo-fi taustal üheksandaks. Rahvusvahelise edetabeli nime teenib eriti eredalt välja Kosovost Puerto Riconi ulatuvate juurtega punt J Balvini, Tainy, Dua Lipa ja Bad Bunny isikus - nende kakskeelne “Un Dia (One Day)” lendab kõrgele 15. kohale.

Kommentaar jätkub pärast tabelit.

Singlitabeli maailmarännak jätkub Venemaal Ufa linnas, kuna sealt on pärit lauluga “ICE” 20. koha hõivanud MORGENSHTERN. Või siis saab ta endale mitu 20. kohta? Vene Lil Pump’i meenutav tümmiräppar oli oma laulu üle igatahes nii uhke, et lisas end peale esitaja ka feature-artistiks. MORGHENSHTER ft. MORGENSHTERN.

Üks peatus on ümbermaailmareisil veel - Uus-Meremaa. TikToki sensatsioon BENEE lõi oma megahitist “Supalonely” veidi rahulikuma uusversiooni “Supalonely (Lownley)”, mis nüüd 32. kohalt alustab.

Albumitabelis pole uut suurt miskit. 38. kohal teeb oma tipp-40 debüüdi Ameerika laulja-laulukirjutaja Ava Max, kelle kuue laulu pikkust kogumikku “Who’s Laughing Now” on Spotify’s striimitud juba ligi 2 miljardit (!) korda.

Silma jääb trend, et viimase aja räpialbumitel pole edetabelites kuigi palju järjepidevust. Värskelt kogumikega välja tulnud Logic ja The Kid LAROI sähvatasid eelmisel nädalal vastavalt 8. ja 12. kohale, kuid on tänaseks kolinal langenud. Vabaturg teeb omad korrektuurid ning ellu jäävad tugevaimad - nende arvelt on tõusnud näiteks XXXTentacioni, Drake’i ja Travis Scott’i albumid. Kas räppi tuleb nii palju pidevalt peale, et kõike uut ei jõua lihtsalt pleilisti lisada?

Langustrendis jätkab ka mõne nädala eest esikümne uksele koputanud Oliver Tree album “Ugly is Beautiful”.

Esinelik püsib aga muutumatu: Taylor Swift kihutas eelmisel nädalal tippu, et sinna jääda. Väga edukad on endiselt Juice WRLDi, The Weekndi ja Harry Stylesi plaadid. AG sai oma eelmise nädala saavutusest - varem polnud ükski tema plaat kodumaises konkurentsis kuulatuim olnud - hoogu juurde ning tõusis ühe koha võrra veel, viiendaks.