Tegova järv


Tegemist on ühe looduskauni kohaga Lõuna-Eestis, kus mul on võimalus peatuda ning loobuda kas või ajutiselt oma kinnisideedest. Selle koha mikro- ja makrokosmos on äärmiselt muljetavaldavad, nii et igakordsel taaskohtumisel saan tunda ennast taas võõra ja võõrandununa, kuid mõne aja pärast avastan, et need kosmosed on veel omakorda seesmised ja välised.

Trash-TV


Ei jälgi televisooni igapäevaselt, aga vahel, kui on võimalus, siis sukeldun päris intensiivselt telesageduste prügisse. Seal leiduv informatsioon ja kõikidest kanalitest kokku moodustuv kollaaž on päris uskumatu ja isegi nii uskumatu, et see muutub oma vaevatud moel veetlevaks.

Snooker


Koordinatsioon, geomeetria ja kompositsioon. Olen tegelenud erinevate staatiliste ja dünaamiliste liikumistehnikatega, kuid selle mängu ilu ja detailsus suudab mind pidevalt üllatada. Ma ei ole kõige osavam mängija, aga ma olen enda jaoks selle mängu päris osavalt romantiseerinud ja lahti mõtestanud. Snuuker on süsteem, mida ma kasutan selleks, et kontrollida enda kohalolu ja jälgida mängu ilu, mis on kogu aeg kompositsioonis, isegi siis, kui sa lööd endale kiiga pähe.

Huumor


Huumor ja rõõm on eraldi skaalad. Valusa ja tabava naljaga kaasnev naer sisaldab kvaliteete, mis omakorda vallandavad eufooria ja ekstaasi, mida on elamiseks vaja tunda. Avastada ennast koos sõbraga naermas, kõht kõveras või käpukil, silmad pisarais ja kopsudes õhupuudus, on üks ilusamaid asju siin maamunal.