Tants ja liikumine


Tantsimine on minu tõeline vaimutoit! Kuigi armastan tantsimist, teen ma seda harva üksi. Ma vajan alati pealtvaatajat või teisi inimesi, kellega koos tantsida. Sellel aastal olen leidnud enda jaoks ka uue trenni – aerial hammock! Saab õhu ja maa vahel rippudes trenni teha ja lennata nagu Superwoman!

Reisimine / mujal elamine


Kui võimalik, soovitaks kõigil mingil eluperioodil elada kuskil mujal kui Eestis. Minu jaoks avardas välismaal elamine silmaringi ja tegi mu palju empaatiavõimelisemaks inimeseks – seda viimast on tänapäeval eriti vaja. Olen lisaks Eestile, kus nüüd alaliselt pesitsen, elanud ka Indoneesias ja Palestiinas.

Õmblemine


Õmblemine on minu meditatsioon ja täielik ajataju nihestaja! Võin terve päeva jälgida õmblusniidi jooksu, nõela kiireid torkeid ning kaotada ajataju, jalg õmblusmasina pedaalil. Kusjuures ma ei ole üldse väga hea õmbleja ja iga teine õmblemisprojekt läheb nässu. Õnnestumine polegi minu jaoks tähtis, mulle meeldib loogiline mõtlemine, mis õmblemisega kaasneb, ja uute mustrite väljamõtlemine.

Lume kühveldamine


Enda vormis hoidmiseks on talvine lemmik lume kühveldamine. Kühveldamise tulemus on ka kohe tunda ja näha, nii valusate musklite kui ka puhastatud teerajana. Lisaks saab sõõmu värsket õhku ja trenn ka tehtud!