Tasakaal

Renārs Kaupers, solist: Ütleksin, et „kolm vaala“, mis mind pandeemia ajal tasakaalus on hoidnud, on Sadhguru meditatsioon, Haruki Murakami raamatud ning male (nii ise mängimine kui agadmatori YouTube’i kanali jälgimine). Lisaks muidugi ka looduses käimine ja uute lugude kallal töötamine – see andis jõudu ja lootust. Tunneli lõpus on alati valgus!

Inspiratsioon

Māris Mihelsons, klahvpillid: Minu hinge toidab kõik see, mis mind inspireerib – muusika, loodus, hea disain ja arhitektuur, head filmid, vihm ja päike üheskoos, metsalilled, küünlavalgus pimedas toas. Muidugi ka pere, lapsed, sõbrad.

Loodus ja loomingulisus


Kaspars Roga, trummid: Elan mere ääres ning seda mitte kogemata – meri puhastab mu hinge ning kompenseerib oma rahuga linnamüra. Mulle meeldivad filmid ning kui ma poleks muusik, siis ilmselt teeksin täiskohaga filme. Praegu on filmitegemine aga minu hobi. Arvan, et on väga oluline kuulata oma südant, jälgida intuitsiooni ning olla piisavalt vapper, et nende kahe abiga elus otsuseid teha.

Päike

Jānis Jubalts, kitarr: Päikesetõusud ja -loojangud toidavad mu hinge. Vihmastel ja pilvistel päevadel tunnen end kurva ja veidi depressiivsena. Armastan loodust, merd – see ravib, annab jõudu ja rahustab. Oluline on ärgata üles – nii füüsiliselt kui vaimselt, sest ainult siis saad teha järgmised sammud tõeliselt oluliste asjade poole.