Režissöör Hoback peamiselt nende kolmega räägibki, lendab Filipiinide ja Jaapani vahet, kus antud tegelased elavad ja töötavad ning jälgib reaalajas meeste tegevust 8chani pidamisel - just nende all töötab sait, mille Q pärast sõnavabadusele piiranguid seadnud 4chanist lahkumist enda tegevuspaigaks valis.

Brennani ja Watkinsite vahel läheb päris korralikuks sõjaks. Pärast seda, kui kolm terroristlikku massimõrvarit (2019. aasta suvel hulga hukkunutega tulistamised Christchurchis Uus-Meremaal, Poway sünagoogis Kalifornias ja kaubanduskeskuses El Pasos) kasutasid oma manifestide avaldamiseks just 8chani, saab Brennanist äge võitleja selle eest, et 8chan tuleks üldse kinni panna.

Kuid eks Hobacki peamine eesmärk on üles leida Q. Kes on see oma isikut varjav tegelane, kes alustuseks ei mõelnud välja küll midagi uut - vandenõuteooria, et Hillary Clinton on seotud lapsi röövivate, orjastavate, mõrvavate ja nende verd joovate pedofiilide võrgustikuga eksisteeris juba enne Q esimest postitust - , vaid koondas oma infokillud ja kahtlustele süüdet andnud küsimused paremäärmuslaste verivaenlaste (Soros, Obama, Clintonid, liberastid ja nende meedia üleüldiselt) vastu. Hoback üritab küsimust "Kas sina oled Q?" esitada muuhulgas Trumpi liitlasele Roger Stone'ile ja Steve Bannonile, aga korduvalt küsib ta seda just 8chani kolmikult.