Iga erineva bändiliikme osa on joonistanud eri kunstnik. Nii on Põhja Korea pildiseeria kunstnik Sander Tulk, Päevakoera peatüki illustraator Kärt Koosapoeg, Lanceloti visuaalide taga Ats Nukki, Estoni Kohvri osa autor Katarina Skott ja Gameboy Tetrisel Veiko Tammjärv.
Pildiloo toimetaja on Laura Salumets-Tutt.
MIINUSED PÄÄSTAVAD MAAILMA: esireas vasakult Põhja Korea ja Estoni Kohver, tagareas vasakult Päevakoer, Gameboy Tetris (see robotnägu) ja Lancelot. Kunstnik Ats Nukki illustratsioonil.

Tõsieluliste mõjutustega koomiksiloos seiklevad räpparid sarnase välimusega ja sarnases keskkonnas nagu septembris ilmunud muusikavideos "kopterid".

Pildiloos tuleb 5MIINUSe liikmetel maailm muusikalembese kurikaela käest päästa, selleks asuvad nad bändilaagris uut lugu valmistama, kuid nende arvuti läheb katki, lugu kaob ära ja räpparid hakkavad endi seast süüdlast otsima.

Koomiksiga koos välja tulnud ja selle soundtrack'iks sobival värskel minialbumil "kõik on süüdi" kuuleb viit lugu ning bändi esmakordselt rokilikumast küljest. Lugudel teevad kaasa produtsendid Kim Wennerström ja Leo Jupiter Soomest ning kodumaised tegelased Gevin Niglas ja Sten Sheripov.
INTSIDENDID KOHVRI PEATÜKIS: Estoni Kohvri peatüki joonistas Katarina Skott. Pildil miinused (vasakult) Põhja Korea, Gameboy Tetris ja Kohver isiklikult.
KES ON SÜÜDI: kokku on põrkunud Põhja Korea ja Estoni Kohver. Kunstnikuks Katarina Skott.
VIIS LUGU, VIIS KUNSTNIKKU: 5MIINUSe koomiksiraamatus "suur süü veeretamine kriitilisel ajal" räägitakse sündmustekäiku viie erineva bändliikme versioonina, kusjuures iga bändliikme versiooni on teinud erinev kunstnik. Põhja Korea peatüki joonistas Sander Tulk.