Muudetav ja üliportatiivne Acer Chromebook 311 sisaldab nutikamat operatsioonisüsteemi, mis pakub Google Chrome OS-i parimaid omadusi. Kompaktne ja mugav seade on sedavõrd käepärane, et seda võib pea märkamatult kogu päeva kaasas kanda. Ideaalne sülearvuti kõigile, kes soovivad töötada nii-öelda käigu pealt – väiksem kui A4-paber ja kaalub vaid 1 kg. Tänu väiksemale korpusele ja kergemale kaalule on Chromebook 311 suurepärane arvuti ka lastele, kes võivad kopsakama seadmega hätta jääda. Kuigi väike, mahub sellesse erksate värvide ja laiade vaatenurkadega 11,6-tolline HD IPS-ekraan, mis kuvab kõike tõetruult ja teravalt. Kuna protsessor on äärmiselt energiasäästlik, peab seade ühe laadimisega vastu kuni 15 tundi. Nii kulub töö- või koolipäev muule kui aku pärast muretsemisele.

Teine uus seade Chromebooki peres on Spin 311. Suurepärane valik reisisõbrale! Kohandatav ja ülikerge arvuti kaalub vaid 1,05 kg ja on väiksem kui A4-paber, mistõttu on seda ülimalt mugav kaasas kanda. Tänu kaheksatuumalisele protsessorile on Spin 311 piisavalt võimas, et saaksid seda kasutada kogu päeva igal pool, kuhu iganes lähed. Nõgusad klahvikatted muudavad iga vajutuse meeldivaks. Kaasa aitab ka klahvide 1,6 mm liikumisulatus, et töö edeneks kiiremini ja tekiks vähem trükivigu. Energiat jagub samuti kogu päevaks – aku hoiab sind tegusana kuni 15 tundi. Mugav kohandatavus lubab selle Chromebooki 11-tollist ekraani täielikult ära kasutada – keerata 360 kraadi ulatuses ja teha mugavalt esitlusi või jagada ekraani.

Tänu paindlikule ühenduvusele hoiab Chromebook Spin 311 sind alati kursis maailmas toimuvaga ja kodustega kontaktis. USB-C port ja 802.11ac Wi-Fi-ühendus koos Bluetooth 4.2-ga võimaldavad siduda arvutiga korraga mitu seadet. Sisseehitatud 720p HDR-veebikaamera annab aga võimaluse kristallselgeteks videokõnedeks Google Hangoutsis. Gigabitt-Wi-Fi 2x2 802.11ac 160 MHz (1,733 Mbit/s) pakub 802.11n standardist kuni 12 korda suuremat kiirust. MU-MIMO (mitme kasutaja mitu sisendit ja mitu väljundit) on standard, mis võimaldab kiiremat juhtmeta sidet ja toetab korraga rohkem juhtmevabu seadmeid.

Chromebook 311 ja Spin 311 vastavad sinu ootustele kindlasti.

Jaga
Kommentaarid