Ma pidasin siiamaani Andres Raidi enamvähem mõistlikuks inimeseks, paraku kukkus see arvamus nüüd kolinal kokku. Ilmselt on vaest meest tabanud keskeakriis, ta tahab end ümbritseda võluvate noorte daamidega, kelle peal silm puhkaks. Paraku unustab alakehaga mõtlev mees ära, et ta ei produtseeri seda saadet iseendale või teistele keskealistele meestele, sihtgrupiks peaksid idee kohaselt olema lapsed ja nende vanemad, kes kunagi oma lapsepõlves Leopoldi ja Onu Raivot fännasid. Onu Raivo joonistas lahedaid pilte ja rääkis selle juurde muhedaid lugusid. Onu Raivo on omaette kaubamärk, teda juba mingi Tädi Liis või Onu Andres ei asenda. Ma ei saa 100% väita, et Tädi Liis on Andres Raidi kahtlase väärtusega pakkumise vastu võtnud (jutt on hetkel vaid pilootosast), ka ei ole mulle teada, mis rolli produtsent Raid Tädi Liisile loodavas saates pakub, ilmselt võin ma aga väita seda, et Tädi Liis ei hakka joonistama ja muhedaid jutte pajatama nii nagu seda tegi/teeks Onu Raivo.

Seks ja ajutühjus lastesaadetest välja! 

Onu Raivo on lastesaate juhina proff, Tädi Liis paraku amatöör, ei taha küll talle liiga teha, aga nii see on. Iga inimene tänavalt ei sobi siiski saatejuhiks, olgu ta kui kaunis tahes. Näib, et meelelahutustööstuses Eestis kehtib reegel: mida rohkem tühjust sul kupli all kumiseb, seda parem. Kodumaised meelelahutussaated on suures osas põmmpeade paraad, valus on vaadata kui kogemata midagi ette satub. Me näeme-kuuleme meediast iga päev beibede ajutegevuse vilju, kusjuures beibeks ma ei tituleeri sugugi mitte vaid blonde noori naisterahvaid, sellesse kategooriasse sobivad suurepäraselt näiteks ka Kõikide Beibede Isa härra Oliver Kruuda, tema vend Andres Raid, nende väikeveli DJ Ryan Angelos ja seksiguru Inno Tähismaa. Blondid noored daamid üldiselt kahvatavad nende virtuooside kõrval.

Ma siiski loodan, et eestlaste seas on alles inimesi, kel kahe kõrva vahel ei puhu vaid kõle tuul ja kes loodavad, et lastest on võimalik kasvatada mõtlevaid inimesi. Ärge palun tootke lastele ajukahjustust tekitavaid saateid, nad võivad neid kogemata vaatama sattuda. Ärge palun esinege avaldustega, mis tulevad keelele altpoolt vööd. Jätke seks ja noolimine lastesaadete tegemisel välja. Püüdke ikka veidikene peaga mõelda, kasutage seda võimalust, harjutage, proovige. Ja kui ei tule kirkaid ideid pähe, siis hoidke keel hammaste taga, kirjutage oma projekt sahtlisse.

Ma tahaks väga, et sellest kiimlusest ei sünni väga haiget lastesaadet, mis tituleerib end kui kultussaate uusversioon. Minul on vedanud, minul on lapsepõlvest meenutada suur hulk sümpaatseid ja lahedaid lastesaateid. Kus on need inimesed, kes tollal lastele suunatud saateid tegid? Kas keegi vanadest tegijatest ei saaks nooremaid mõistusele kutsuda? Mul on siiralt kahju sellest, et tänapäeva lastele ei toodeta sel määral lahedaid kodumaiseid saateid, mida tehti paarkümmend aastat tagasi. Kui kõike ei jõua, tehke pool, aga tehke hästi!