Ta selgitas, et kuna ta mõtleb oma sõpradega ühtemoodi, siis on tal ka oma sõpradega tõenäoliselt parim uudistevõrgustik, sest viited teda huvitavatele uudistele saab ta oma võrgustikust. Nii päevauudistele kui ka kasvõi näiteks sellele, millisele teatrietendusele oleks mõistlik minna.

Elu24 peatoimetaja Anu Saagim väitis vastu, et tema ei „ela" Facebookis sellepärast, et eelistab sõpradega otse suhelda. „Ma ei taha neid lontruseid [=suvalisi inimesi] internetis oma sõpradeks. Ma kohtun sõpradega ja sõbrad räägivad, kus on head teatrietenduse," ütles Saagim.

Mihkel Raud, kes tegi Facebookis eelmisel nädalal „enesetapu", sest ei suutnud oma sõnul infolaviini enam hallata, küttis osavalt saatekülaliste vahel kirgi. „See on nagu alkoholism, narkomaania," ütles Raud, tunnistades, et oli aastaid Facebooki sõltlane.

Selle tulemusel tulistas Saagim Roonemaale: „Sa elad seal mingi mulli sees [..] Need inimesed on invaliidid, sa oled invaliid. Need inimesed ei suuda, ei oskagi suhelda!" Ta tegi möönduse siiski Roonemaa teatris-käimistele.

Siiski tunnistas seltskonnadaam, et temagi külastab töö pärast Facebooki. „Loomulikult käin ma Facebookis, aga ... Tahan hoiatada inimesi, et ajakirjaniku jaoks on see tohutult magus maasikamaa. Ma näen seal kõiki inimese sõpru, ta harjumusi, kellega ta seal veidi tšiki-priki teeb. Needsamad inimesed on pärast vihased ja huilgavad, miks neist seda kirjutatakse," rääkis Saagim.

Siit Mihkel Raua tõstatud privaatsusprobleemile vastas Roonemaa, et tegelikult on Facebookis võimalik kõik Farmville´d ja muud tilu-lilud ning ka liigne enesepaljastus nö kinni keerata nii, et „ühtegi bitti ei ole näha". „Seda, mida mina seal teen, näevad ainult minu sõbrad, see ei ole nähtav Coca-Colale või teistele," ütles Roonemaa.

Saagim ütles seepeale, et see on naljajutt: „Küll me näeme, küll me näeme!", mille peale Roonemaa pidi tõdema, et lihtsalt ei tasugi internetti toppida asju, mida hiljem häbeneda.