1924. aasta 1. detsembril Tallinnas toimunud kommunistlikust riigipöördekatsest ning noore armastuse katsumustest linna haaravas mässukeerises jutustava „Detsembrikuumuse" produtsent Artur Talvik avaldas heameelt, et film on leidnud mitmeid toetajaid ning linateos seetõttu mitmeaastase töö järel lõpuks kinolinale jõuab. „Ekspress Grupi toetus on meile äärmiselt tähtis, kuna teatavasti on filmi tegemist algusest peale saatnud eelarvemured ning reklaamiks ei oleks ka parema tahtmise juures raha jätkunud," kommenteeris Talvik, kelle sõnul tuleb film kõigest hoolimata kompromissitult ajastutruu, efektne ja tehniliselt väga kvaliteetne.

„Detsembrikuumuse" eelarve ulatub 27 miljoni kroonini, millest 15 miljonit krooni katab Vabariigi Valitsus. "Detsembrikuumuse" valmimist toetab 1 miljoni krooniga Eesti Filmi Sihtasutus. Filmi on sponsoreerinud ka mitmed eratoetajad, nende seas kasiinoärimees Armin Karu, kes toetas filmi 1 miljoni krooniga. Teised suuremad toetajad on Saku Õlletehas, Saksa Auto, Pekkaniska ning Go Hotel Shnelli. Ligi 20 väiksemat toetajat abistavad filmi oma toodete ja teenustega, lisaks on tulnud mitmesugust abi paljudelt heatahtlikelt inimestelt.

"Detsembrikuumuses" astuvad üles Liisi Koikson, Sergo Vares, Tõnu Kark, Mait Malmsten, Ain Lutsepp, Tambet Tuisk, Carmen Mikiver, Piret Kalda, Tiit Sukk ja paljud teised Eesti tuntud näitlejad. Filmi stsenaariumi autorid on ajaloolane Lauri Vahtre ja Mihkel Ulman. Režissöör Asko Kase käe all valminud filmi toodab produktsioonifirma Eetriüksus, kust on tulnud ka sellised filmid nagu "Vastutuulesaal", "Kõrini!", "Vanad ja kobedad saavad jalad alla" jt.

Ekspress Grupp (www.egrupp.ee) on Eesti juhtiv meediakontsern, kuhu kuuluvad tütarettevõtjatena Eesti Ekspressi Kirjastuse AS, AS Maaleht, AS Rahva Raamat, AS Printall, UAB Ekspress Leidyba, AS Ekspress Hotline ning AS Delfi oma tütarettevõtjatega. Ühisettevõtjate hulka kuuluvad Eesti Päevalehe AS, AS SL Õhtuleht, AS Ajakirjade Kirjastus, AS Express Post, OÜ Netikuulutused. Ekspress Grupi 2007. aasta käive oli 1,15 miljardit krooni ja puhaskasum 92,1 miljonit krooni.