Kunstnikuna ta tortidele pilte joonistades allahindlust ei tee, kuigi selle kunsti eluiga on üürike.

“Kasutan peamiselt pulbri kujul toiduvärve, mida lahustatakse väikses koguses alkoholis eri kontsentratsiooni saamiseks. Sobivad igasugused toiduvärvid. Peenike pintsel aitab väikseid detaile teha,” ütleb Sildre. “Väikesi apse on võimalik ka parandada, pisemaid vigu saab edukalt “kustutada”, nii on martsipan võrreldes paberiga tunduvalt “lollikindlam” materjal”.

Vahel visandab lastekunstnikuna töötav Sildre tordi kavandi paberile ja joonistab selle järgi. “Enamasti prindin välja mõned inspireerivad pildid, mis mul on kas arvutisse kogutud või internetist leitud, ning kasutan neid kompositsiooni või mõne detaili tegemisel. Kõik tordid pole sugugi originaalpiltidega, kuigi on ka täiesti originaalseid. Mõnikord joonistan peast nii, kuis tuleb,” kirjeldab ta oma töömeetodeid.

Sildre rõhutab, et püüab hoida torditegemist hobi piires, mistõttu ei taha ta avaldada tordi keskmist hinda.

Inimesed, kes temalt tellivad, on suures osas tuttavad, sugulased, aga ka need, kellele blogist on mõni tort silma jäänud.

Joonistamisele kulub sõltuvalt pildi suurusest 1–2,5 tundi. Nii pole ime, kui “tegelikult abikaasa on vahel üsna tüdinud, kui järjekordset torti tegema asun – millegi muuga tegelemine oleks üldjuhul tulusam,” naljatab Sildre.