Maksuameti pressiesindaja Aivar Pau teatel esindab Kivistik maksuvaidlustes näiteks Raivo Paalat, kes on maksuameti "klient" juba kümmekond aastat. Samuti annab ta nõu Kalle Rajale, kelle vastu oli riigil nõudeid juba siis, kui Kivistik töötas veel maksuametis. Temalt õigusabi saajate seas on laevaärimees Enn Rohula, Concordia ülikooli endine rektor Mart Susi ning trükikoda Vaba Maa, mida juhib Kivistiku endine ülemus Aivar Sõerd. Vaba Maa nõuab kohtus õigust seoses tubaka maksumärkide trükkimise riigihankega. Kivistik seisab ka OÜ Boschwester õiguste eest firma kõrtsidesse (näiteks Poseidon) tehtud ümbrikupalgareidide pärast.

OÜ Mayersons esindamine, mille osas ta vaideotsusele maksuameti peadirektori asetäitjana varem isiklikult alla kirjutas, Kivistikul korda ei läinud, sest kohus taandas ta menetlusest huvide konflikti tõttu. Kohus jättis möödunud nädalal rahuldamata ka Kivistiku klientide Helmut Paabo ja Harri Reimandi kaebused.

Advokaadibüroos Hansa Law Offices õigusnõuniku ja juhatuse liikme ametit pidav Kivistik ei nimeta toimuvat pooltevahetuseks. “Inimesel, kes valdab maksuteemat, on kaks varianti: kas esindada maksuametit või maksumaksjat. Ma ei näe midagi ebaeetilist oma oskuste müümises ja kindlasti lähtun sellest, et ei toimeta asjades, milles olen ise osaline olnud. Leian, et valdavalt on see õnnestunud. Tulenevalt ametieetikast ma oma klientide asju lähemalt ei kommenteeri, tulenevalt advokatuuriseaduses on advokaadibüroosse pöördumise fakt konfidentsiaalne.”