Käesoleva numbri tehnikaosas võrdlen kolme tugeva brändi kõrglahutusega videokaamerat. Siinkohal rõhutan, et kõrglahutusega koduvideo on seadmete hinda väärt ja ka AVCHD montaaži tegemine pole väga erinev tavaliste klippide kokkupanekust.

Tõik, mida tasub hea sensoriga HD-videokaamera ostmisel meenutada, on võimalus nende kaameratega ka täiesti korralikke fotosid teha – saate jätta ostmata kompaktkaamera ja kanda kaasas vaid ühte seadet. 

Veel üks kõrglahutusega toode, mida selles numbris tutvustan, on Philipsi uus kinoformaadis LCD-teler, mis mõeldud just kodukino jaoks. Selle seadme kohta on raske midagi muud tarka öelda, kui et kõik telerid võiks sellised olla. Samas teeb nukraks hind, mis tavapäraselt on Eestis jälle tunduvalt kõrgem kui nii mitmeski muus riigis.

Aga see pole veel kogu ajakiri. Selle numbri auto-osas räägime mõnest Frankfurdi autonäituse leiust ja nagu ikka saavad mõned uued mudelid testitud. Lisaks kirjutame ka sellest, kuidas osta odavalt luksusautot. Jutt siis kasutatud Audi A8 mudelist, mille hinna ja kvaliteedi suhe ei taha kuidagi pähe mahtuda – sellise raha eest selline auto, päriselt ka?

Kalastusloos räägib kogenud kalamees, kuidas valmistuda varustuse ostmiseks – poodides leiduva kirju pildi väike selgitus on mõeldud eelkõige algajatele, kes alles asuvad selle hobiga tegelema. 

Pimemaitsmisel proovitakse seekord Very Special Old Plate konjakeid, kirjeldatakse nende maitset ning antakse ka hinnanguid.