3. august 2010
Tänane Viljandi kontsert tõsteti Kaevumäelt ümber lauluväljakule. Jumal tänatud! Vahel tundub, et oleme Matverega mingid kummitused, kuna esineme ainult varemetes. Ma saaks veel asjast aru, kui oleksime rokkarid ja pärast meid jääksid maha varemed, aga praegu...

6. august 2010
Käisin täna poes ja otsisin pärast kaks tundi Selveri parklast oma autot. Siis tuli meelde, et ma tulin bussiga. Siis otsisin veel kaks tundi seda bussi.

9. august 2010
Läksin jälle poodi. Eelmist kogemust arvestades läksin jala. See oli viga. Rahvas tundis mu tänaval ära ja tuli kaasa. Püüdsin seletada, et täna ei ole kontserti, aga keegi ei uskunud. Helistasin kähku Valmisele, ta hakkas Selveri uksel pileteid müüma. Umbes 400–500 inimest ei mahtunud sisse. Tahtsid Selverilt raha tagasi küsida. Pärast tahtis kogu kamp minu poole kaasa tulla. Panin jooksu. Õnneks jäid nad maha, kõik peale Erki Noole.

12. august 2010
Täna oli jälle vaja korra väljas käia. Et ära ei tuntaks, panin maski ette. Ikka hakkasid järel käima ja laulu nuiama. Pääsesin suuri vaevu põgenema. Kodus nägin, et olin kogemata Matvere maski ette pannud.

18. august 2010
Homme on siis lisakontsert Tallinna lauluväljakul. Valmis ütles, et me peame igaks juhuks juba täna kohale minema, kuna homme ei pruugi enam mahtuda.

19. august 2010
Siin ma nüüd siis olen. Tallinna lauluväljakul. Öö on tuulevaikne. Valmise sõnul olevat kohal umbes 10 000 inimest. Viimased 10 000 eestlast, kes ei ole mu kontserdil veel käinud.

21. august 2010
Pagesin Vilsandile, et jälle saarevaht olla. Vahtisin saart kaheksa tundi, nagu tööeeskiri ette näeb. Siin ma nüüd olen, oma kuulsuse tipus. Kas mul ongi nüüd see kuulus keskeakriis käes või? Viimane aeg on ümberilmareisile minna.

7. märts 2011
Täna õhtul andsime Matverega kaladele pisikese kontserdi. Ookeanil on ikka pagana hea esineda, kogu publik mahub ära, keegi ei pea välja jääma. Peaks Valmisele rääkima, et edaspidi esineme ainult Tallinna lahel.

8. märts 2011
Võib-olla oli eilne kontsert viga, kuna nüüd saadab meid tohutu kaladest fänniparv. Halb on ka see, et iga paari tunni tagant peab haidele “Ilusat hetke” laulma, muidu löövad neil silmad põlema ja hambad hakkavad laksuma. Jah, fänne on igasuguseid, eks tuleb nendega leppida,.

13. märts 2011
See oli puha Matvere süü! No kes pani talle pähe mõtte pärismaalastele kontsert anda?! Nüüd olen palmi külge kinni seotud, aga Matvere viidi onni, mida pealik oma vigases eesti keeles “köögiks” kutsus…

(Siinkohal märkmed katkevad.)