Aprillis 2008, kui samasuguse auhinna sai endale Ammende villa, sahistati Ekspressile, et Seven Stars & ­Stripes nõuab hindamise eest raha, tasuta reisi kahele hotelli asukohta ja tagasi (neljast tunnist pikema lennu puhul äriklassis) ning kolme öö majutust koos kõigi söökidega. "Erilise potentsiaali" näitamiseks soovitatakse hotellil teha hindajaile välja ka piletid mõnele VIP-sündmusele. Paketi "Extensive PLUS Review" hinnad ulatuvad 5980 euroni (93 567 kroonini) ning sellega saab hotell suurima arvu ilusilte ning pressiteateid auhinna üleandmise kohta.

Väidetavalt uurivad Schlössle omanikud praegu ka seda, ega suurest investeeringust pole osa mõne raamatupidamisliku pirueti kaudu Eestisse tagasi jõudnud.

Schlössle hotelliketi turundusdirektor Sirli Vadi nimetab kuuldusi "lollideks" ja "väga pahatahtlikeks" ning ütleb, et Seven Stars & Stripes on "eksklusiivne ja omaette asi". Ta möönab, et hotelli kvaliteeti ei hinnatud anonüümselt, kuid märgib, et see on osa Seven Stars & Stripesi kon­tseptsioonist. Väiteid, nagu  oleks omanike ja tegevjuhtide vahel tekkinud pinged, lükkab ta ümber: "See ei vasta absoluutselt tõele!" Summat, mis hotell hindamise eest maksis, Vadi öelda ei oska.

Paljureisivate inimeste portaalis flyertalk.com antakse Seven Stars & Stripesi tegevusele igatahes karm hinnang. "Ma arvan, et nad petavad, skämmivad ja teevad mida iganes, et saada tasuta kraami ja rohkem tähelepanu, kui nad väärt on," leiab üks kommentaatoritest. "Tundub, et nad annavad auhinna igaühele," ütleb teine.