Ekspress Grupist lahkuv Priit Leito võitis aga konkursi Rootsi börsifirma Modern Times Groupi Eesti ettevõtete juhi kohale. Septembri lõpust hakkavad talle alluma telekanalid TV3 ja TV6 ning raadiojaamad Power Hit Radio ja Star FM.

"Ekspress Grupp oli väga arendav ja suuri väljakutseid pakkuv töökoht. Lahkumisel on alati kurb noot sees, kuid selles mõttes on kergem lahkuda, et nelja aastaga sai palju ära tehtud: ettevõtte börsile viimine, Balti laienemine, aktiivsus veebiajakirjanduses. Hea sõna tahaks öelda ka kõikidele kolleegidele. Usun et paljudega saab tulevikus ka koostööd teha!" ütles Leito.

„Oleme Priit Leitoga koos töötanud üheksa aastat, alates ajast mil ta sai SL Õhtulehe juhatajaks. Priidu isa Toomas juhib Ajalehtede Liitu, nii et tõsine kodumaine meediadünastia. Priit on välkkiire mõtlemisega, nagu maletajale kohane, ja alati päikeseline. Ma ei tea tal ühtegi vaenlast! Loodan et uus juht suunab TV3 sisu kvaliteedi suunas, sest praegu on tunda et Eesti kommertstelejaamad peavad siinset publikut ikka täielikeks lammasteks," lisas Hans H Luik.

Gunnar Kobin enda arengust juhina