Vend Reiljan, poliitik: Juhan, ära karda, see oli nali! Tule julgesti Saksamaalt tagasi! Ei tehta suga midagi siin! Oli igav lihtsalt. Saad aru – ilmad halvad, teha sittagi pole. Rahune maha! Poliitika ongi selline.

Muti Karutar, murumutt: Mul üks kriis ees või taga. Ega mul sellest päevad ära jää! Ausalt öelda täitsa kama, puhkan siin sekspeditsiooni väsimust välja. Jubedalt läbi võttis.

Jüri Linavästrik, tõekuulutaja: Sellest kriisist tuleb veel globaalne katastroof. Vaja tikke ja soola varuda. Teadagi kust seda kriisi juhitakse. Mõelge ise, kellele see kasulik on. Voh! Saite aru. Niikuinii te seda lehte ei pane, mis ma ütlesin.

Salasuhte Raivo, iluvõimleja: Väikseid kriise ikka tuleb. A kui kriis kauaks jääb, võib see suhte täitsa ära rikkuda. Näiteks ei tõuse ka enam selle pärast.

Hillar Kohv, talumees: Ei teagi kohe, mida nüüd teha, kui kriis käes? Kas tasub üldse enam kartulit külvama hakata? Või õunu maha panna? Või siga lüpsta? Või tuleks hoopis talu maha müüa ja kuskile Saksamaale homoparaadile minna?

Tauno Kän­guu­ru, kunstnik: Kuidagi ei suhtu. Käisin juba võimaliku uue valitsuse juures Vabaduse väljakule uut monumenti pakkumas. Öeldi, et ootavad ja vaatavad, kas Parts tuleb Saksamaalt tagasi.

Heino Paskin, koomik: Ei no see Eesti valitsus, see on ju nagu anekdoot, täielik nonsenss! Absurd, ma ütlen. Vaatad neid ja ei tea, kas nutta või naerda. Võta või see Ken-Marti – ta ju al­les poisike, mis minister sihuke on! Või siis see... Mürts või Kärts või Plärts, nime poolest peaminister. Mis peaminister sihuke ka on! tegu on täielike amatööridega. Nendega ei ole võimalik koos töötada, nad ei ole ju professionaalid! Isegi see Milling ja see Normann oleks paremad ministrid. Te ärge pange pahaks, aga selline on minu isiklik arvamus. Ma olen vana inimene ja ütlen alati, mis ma mõtlen. Ei jaksa enam teeselda ega võimurite jalataldu meelitustega silitada.

Jaan Tross, vahvakirjanik: Mul puudub kahjuks prae­guse valitsuse tegevusest täpsem ülevaade, kuna olen viimastel aastatel kirjutanud romaani Otto Tiefi valitsust tabanud kriisist 1944. aasta sügisel. Sellest saab selline seksikas-kelmikas lugu Ullo Paeranna seiklustest Tädirannas, oodates paati, mis pidi ta Rootsi viima, aga jäi kahjuks tulemata. Nii et ärge palun tülitage mind oma tühiste probleemidega, kirjaniku aeg on kallis. Tänan tähelepanu eest.

Raua Roo­bert, auto­omanik: Mul tõmmati Audi A8-lt kõik 8 ratast alt ära, seeaeg kui ma magasin. Eelmise valitsuse ajal oleks selline asi olnud mõeldamatu. Olen praeguses riigikorras vägavägaväga pettunud.