BigThink koondab intervjuusid väga erinevate persoonidega, alustades George Sorosist, lõpetades Wyclef Jeaniga, kes muide arvab, et mustad peavad kõigepealt ise oma vihast üle saama, enne rassism ei vähene. Ning et vaesuses on kõik võrdsed, sõltumata nahavärvist.



Muusik Moby nimetab poliitikuid tavalisteks nohikuteks, kes teevad kõik selleks, et neid tagasi valitaks. Noam Chomsky (pildil), kes eile Von Krahli Akadeemias videokonverentsi andis, räägib aga, kuidas imperialistlik ajalugu moonutab Lääne vaatepunkti – sest kuna meie tegime reeglid, siis meile need reeglid ei kehti. Maailmas ei saa aga miski paraneda enne, kui Lääs ei hakka ise oma loodud reeglite järgi käituma.



The World is Thinking. Maailm mõtleb. Näiteks kuula dalai-laama selgitusi kapitalismi ja sotsialismi suhetest Hiinas ning tema retsepte maailmarahuks – rikkad riigid peavad võimaldama vaesematele ligipääsu haridusele ja tagama meditsiinilise abi, ja sealt algabki õnnistus. Nii saame lahti vägivallast, mille sünnitab frustratsioon, kadedus, alaväärsustunne.



Uudistekanal, mida ei toeta teatavasti ükski suurkorporatsioon, mis on seetõttu oma arvamistes ja info vahendamises sõltumatu ja mida peavad üleval lihtsad inimesed oma annetustega. Ei mingit reklaami, ei mingit “kallutatust”. Kanali asutaja Paul Jay tuleb Von Krahli Akadeemiasse novembri lõpus sellest kõigest ka kõnelema.



Kui soovid olla kursis kõige uuega, mis toimub tehnika ja teaduse vallas, siis viska pilk peale. Halloweeni välja­andes näeb tuksuvat telefoni, mõni aeg varem avastasid teadlased, et see on ülerõhk kopsudes, mis tapab nahkhiired, kes tuulegeneraatoritele liiga lähedale satuvad. Sama efekt võib tappa sukelduja, kes liiga kiiresti veepinnale tuleb.



Kui sa oled lugemise ja klikkimisega siiamaale jõudmiseks täidetud informatsiooniga, mida sa tegelikult ei vaja, siis siin saadki ajust kõik üleliigse ära pühkida.