* Inimesed avastavad uusi andeid. Wuhanlased jagavad veebis, kuidas taasavastavad kodus söögi tegemist ja toitudega katsetamist. Samuti naerutavad kohalikke videod isehakanud juuksuritest, kes hoolega pähe asetatud kausi äärt mööda juukseid lõikavad.

* Üks hea tervise juures wuhanlane pakub haigestunud ja haiglas viibivatele kaaslinlastele abikätt ning hoolitseb nende kojujäänud kasside eest. Ta annab kiisudele süüa-juua ning puhastab liivakasti.

* Igavuse peletamiseks on tekkinud isegi uued kodaniku-TV kanalid. Veebi paisatakse tohutus koguses naljavideoid, näiteks akvaariumist kala püüdmisest või kirsstomatite ja söögipulkadega piljardimängimisest. Või kuidas kaarte mängitakse näomaskide, mitte raha peale.

* NASA kõrvutas kaht satelliidipilti, mis näitasid lämmastikdioksiidi (NO2)taset Wuhani linnas enne (2019 jaanuar-veebruar) ja pärast koroonaviiruse tõttu määratud karantiini (2020 jaanuar-veebruar). NO2 paiskavad õhku tehased, autod ja elektrijaamad. Õhusaaste tase on pärast karantiini kukkunud drastiliselt, teadlastele lausa üllatavalt palju. Oma osa võib muutuses mängida ka samasse perioodi jäänud uusaastapuhkus. Kuid et mullu ei toonud pühad sarnast muutust, mängib siin ilmselt päris suurt rolli ka karantiin.