Kuna omanike näol on tegemist Saunamaailmaga seotud persoonidega, siis pole ime, et kõige uhkem ongi selle maja koduspaa. Õieti meenutab see luksus ning vormistus pigem Vana-Rooma mitmekesist kümblusasutust, mida kutsuti termideks. Sillerdav vesi, ehe kivi, nahk ja puit, värvilised klaasid, keerukas valgusrežii avaldavad muljet. Lisaks basseinile pakutakse soome, infrapuna- ning troopikasauna.

Lõõgastuda saab ka grillterrassil, mis meie kliimat arvestades on tänuväärselt ka seintega varustatud.
Paljudes ruumides näeb, kuidas tegu pole mingi Potjomkini külaga, vaid tõsise investeeringuga. Dekoratiivsed marmorpõrandad on vastupidavad ja lihtsalt hooldatavad, ning kannavad endas sama sõnumit, nagu ülejäänud majagi: ”Raha ei anna häbeneda.”

Kiigates kööki, hakkab silma soliidne ja asjalik kujundus. Olemas on piisav arv panipaiku ning kogu moodsam tehnika, nii et uus omanik võib rahule jääda, et söögitegemise varustus kaasa antakse. Samasugust, minimalistlike, ent selgelt kalliste asjade mõju tunnetab ka elutoas.

Seevastu ülejäänud ruumid on hoopis teisest ooperist. Söögitoast leiab neorenessanss-puhveti, tumeda laua ümber paiknevad lopsakalt polsterdatud toolid ning laes ripub kroonlühter. Magamis- ja vannitubades on tõelist kirgede tormi. Abieluvoodi on uskumatu neorokokoolik ase, roosale on teatraalseks taustaks must seinapaneel ning lühter. Kuraasi täis vannitoas möllavad mustad ja punased pinnad ning dekoratiivsed helmed. Omapära on ka tavalisematele neljakandilistele ruumidele püütud lisada keerukate lagedega, kus küll ei kasutata lopsakaid rosette, vaid abstraktseid seadeid. Lastetubadeski on paras annus iseloomu.

Loodetavasti jätkub maja uutelgi omanikel praegustega sama palju särtsu, et sellisest eluasemest täit rõõmu tunda.