Tõnis Erilaid, naistetark:

“Naised lähevad ilusaks kevadel, see on ammu teada. Aga tänavune kevad on külm ja naised seetõttu veel küllaltki koledad. Kuni ööpäeva keskmine temperatuur ei tõuse üle 18 kraadi ja endiselt ähvardavad jäised tsüklonid Põhjamerelt, pole naiste ilusaksminekut loota. Muhust küll teatati, et juba 12. märtsil olevat seal nähtud ühte ilusat naist, aga lähemal uurimisel selgus, et tegemist oli siiski vaid kuldnokaga.”

Andrus Ansip, peaministrikandidaat:

“Reformierakonna seisukoht on, et naised tuleb ilusaks juua, ning mida varem, seda parem. Rahvaliit soovitab koledatele naistele jaaniööks lihtsalt padjad näo peale panna. Keskerakonna arvates tuleks silm tegeliku olukorra suhtes kinni pigistada ning defineerida uuesti koalitsioonileppesse sisse kirjutatud ilu mõiste – seega siis loobuda varem kehtestatud standarditest. Kompromiss mainitud küsimuses kindlasti sünnib, loodetavasti ei saa see olema liiga valulik.”

Arnold Rüütel, Vabariigi President:

“Ilus naine on töökas naine. Seega siis – kui ma nüüd Veidemanni käekirjast ikka õieti aru saan – mida töökamad on eesti naised, seda ilusamaks nad muutuvad. Ehk nagu meil Saaremaal öeldakse: ilu ei panna padaje. Soovin, et eesti naistel oleks palju tööd ka edaspidi!”

Lennart Meri, vabariigi ekspresident:

“Vaadake, noormees. Te lihtsalt vaadake. Vaadake. Kui piisavalt kaua vaadata, siis muutuvad kõik naised väga ilusaks. Ilu, noormees, on vaataja silmades, mitte pükste alt paistvates stringipaeltes, tselluliiti täis topitud rinnahoidjates ega solaariumis kõrvetatud koibades. Nii et kui teile tunduvad meie eesti naised koledad, siis vaadake: te ise olete kole mees.”

Tanel Uim, Res Publica:

“Just ükspäev mõtlesin: misjaoks ma pean kogu aeg poistega saunas käima? Miks ei võiks naised nii ilusad olla nagu poisid? Kui oleks ilusaid naisi, ei siis ma enam poistega sauna läeks, vaid oleksin mõnele daamile toetavaks käeks.”

Anne Memedova, eesti naine:

“Ei no tere hommikut! Ma kasutan järgmisi ilutooteid: näole Elizabeth Ardeni Eight Hour Creami, The Body Shopi roosilõhnalist niisutavat näovett, LUSHi maske ja Decleor Aromessence Ylang Night Balmi. Lauvärvidest on lemmikud MACi Frost, L’Oreali roosakas Holographic ja sädelevates toonides Sephora. Minu ripsmeid tihendab ja pikendab Maybelline’i ripsmetušš Volum Express. Meigikotis on sihukesed asjad: Garnier Pure A, Joe Blasco Red Neutralizer, Rimmel Blushi põsepuna ja Lancome’i ning Kiss Glossi huuleläiked. Kasutan Lancome’i kehaspreid Aroma Fit. Kas te teate, palju see träni kõik maksab?

Ma panen terve varanduse ilutoodete peale magama ja siis teie, kuradi värdjad, tulete küsima, millal ma ilusaks lähen? Minge te eesti mehed ka pekki kõik! Tra mai või!”