NTV Dokumentaalne uurimus "Delo v kepke" võtab vaatluse alla Moskva linnapea naise Jelena Baturiniga seotud ärid. Mõjuka majandusajakirja Forbes hinnangul on Jelena Baturina rikkuselt kolmas naine maailmas. Filmi autorite väitel on linnapea naine Moskvas monopoliseerinud kortermajade ehituse. Kriitikat saab Juri Luzhkov suviste metsatulekahjude suitsust põhjustatud tagajärgede likvideerimisel. Filmis on Moskva linnapeale etteheidetud ka teisi puudusi.

Hiljuti sattus NTV kanali uuriva saate sihtmärgiks Valgevene liider Lukašenko, kelle läbisaamine Kremliga on viimasel ajal oluliselt halvenenud.

«Lužkov ei lasknud Moskvas ära kaotada sissekirjutust, öeldes, et linna infrastruktuur ei kannata migrante välja,» rääkis Hõbemägi. Sama asja eest on võidelnud ka Savisaar, väites, et linn ei jõua pakkuda teenuseid neile, kel pole sissekirjutust. 

«Moskva on täis Lužkovi lemmikkujuri Zurab Tsereteli jubedaid kujusid, nii nagu on Tallinnas Tauno Kangro kujud,» tõi ajakirjanik järgmise võrdluse. 

Kui Lužkovi abikaasa on Venemaa pealinna üks suurimaid kinnisvaraomanikke, siis Savisaarel tegeleb kinnisvaraga tema poeg.

Nii Lužkov kui ka Savisaar armastavad Hõbemäe sõnul meediat. Kui Lužkovil on Moskva televisioon ja raadio, mida ta rahastab linnakassast, siis Tallinnas töötab Savisaare huvides linnatelevisioon.