Kalle Norberg, Investeerimispanga (EstIB) asepresident.

"Norberg on EstIBi kõige suurem kavalpea ehk skeemide väljamõtleja. Kui panga juht Härmo Värk käib Euroopas raha laenamas, siis Noberg istub Eestis ja nuputab."

MÜÜGIMEES

Targo Raus, Tallinna Panga nõukogu esimees.

"Raus toonitab alati: kui tehakse hea pakkumine, ona ta nõus aktsiaid müüma. Müügimehe hingele viitab ka Rausi taust. Üheksakümnendate algul kauples ta suhkruga ühes Talinvesti juhi Jaak Roosipuu ja Tallinna Panga esimese juhi Guido Sammelseljaga. Äri nimel jättis ta pooleli isegi TPI."

ÕNNEMÄNGUR

Ain Hanschmidt, Ühispanga juhatuse esimees.

"Hanschmidt naeratab alati, isegi siis, kui ta haige on. Ta on ära võlunud mitmeid riigiametnikke, kes siis lahkelt valitsuse rahakoti on Hanschmidti hoolde usaldanud. Minimalismi asemel eelistab kõikjal suurejonnelisust, olgu tegu peoürituse või äriprojektiga. Tema jaoks ei eksisteeri sõna "võimatu"."

RAUDNE STRATEEG

Rain Lõhmus, Hansapanga juhatuse liige.

"Ta on Hansapanga kõige suurem aktsionär. Teda peetakse finantsgeeniuseks ja parimaks strateegiks. Lõhmus teab väga hästi, mida pankade ülevõtmine kujutab, kuna ta pidi Hansapank-Latvia ostmise järel pea aasta Riias elama."

PEHME KÄE POLIITIK

Aare Kilp, Hoiupanga juhatuse esimees.

"Päris esipankuri koha Olari Taalilt, kes oli võimeline vajadusel kogu panga juhtkonna üles rivistama ja läbi sõimama. Kilp seda ei tee ning mõned Hoiupanga inimesed kurdavad nõukogude-aegsete stalinistide kombel, et kord on käest ära libisemas. Kilbi närvilisust näitab suur suitsunälg, tal kulub paar pakki päevas. "