„Me koostasime nimekirja neist, kes on süüdi riikliku fašismi ilmingutes ja tahame kõigile neile kuulutada, et nii kaua, kuni on elus kas või üks Naši komissar, ei saa nad rahulikult meie maal ringi käia," teatab Gaškov. „Oleme veendunud, et teie visiidid meie riiki on ebasoovitatavad ja püüame teie elu [siin] maksimaalselt ära rikkuda, [tegutsedes] kehtivate seaduste raamides.."

Eile toimus Eesti saatkonna ees Moskvas našistide pronkssõdurit-miiting, kus Naši andmeil osales üle 50 aktivisti, Moskvas seda pealt näinud Manona Parise andmeil aga vaid paarkümmend inimest (vt Delfist: Manona Paris: Našist on saamas kasutatud kondoom). „Našistide demonstratsioon Moskvas Eesti saatkonna vastas oli kunagiste spektaaklite hale vari. [..] Pole enam uhkeid lavastusi, kostüüme ega ka korralikku võimendustehnikat. Paarkümmend norus olekus kutti. Kolm haledat plagu ja 15 minutit vaevukuuldavaid hõikeid," kirjutab Paris.

Naši liikmed mälestasid saatkonna ees aprillirahutustes hukkunud Dmitri Ganinit ja tutvustasid ka eelmainitud nimekirja.

Kui ka Naši liikumine on maha käinud, ei maksa siiski unustada, et nende endine liider Vassili Jakimenko sai sooja koha Kremli struktuurides üleriikliku noortekomitee esimehena.