“The Mighty Booshist” midagi, näiteks “Ice Flow Song” (“loose, loose, stronger than a moose”).


“Mighty Boosh” on üsna kummaline briti naljasari, aga samas nii helge ja optimistlik, et seda vaadates läheb depressioon üldse ära. Terveid episoode ei leidnud, aga milleks siis Amazon või The Pirate Bay olemas on.


(otsi: ice flow song)


... mis kellelegi teisele ei meeldi?



“Greek Audiophiles”: lühifilm hulludest kreeka audiofiilidest, kes kulutavad kümneid tuhandeid eurosid selleks, et saada paremat sound’i. Kõik peavad neid hulludeks, näevad klipis ainult lollpäid, kes arutult raha raiskavad, ning lähevad siis tagasi oma 3000kroonistest 5.1 kodukinodest MP3sid kuulama.


(otsi: greek audiophile)


... kaasa vilistamiseks?



The Cat Empire, “Hello”. Tegelikult sobib kaasa vilistamiseks suvaline The Cat Empire laul, aga “Hello” läbivad pasunad annavad kohe alguses vihje, kuidas tuleb vilistada, ja pole liiga keeruline ka.


(otsi: the cat empire hello)



... pohmelli ravimiseks?



Gogol Bordello “Wanderlust King”. See on mitmeid kordi inimeste peal katsetatud ja toimib küll, eeldusel, et saad kuulata piisavalt kõvasti. Alguses läheb peavalu hullemaks, aga siis saad aru, et tuleb end liigutama hakata, ja ega poh­mellist ju muidu lahti ei saa.


(otsi: gogol bordello wanderlust king)



... parim naerutaja?



Klipp “Yes, Prime Minister’” nimelisest sarjast, kus Jim Hacker paneb üheselt paika, kes milliseid lehti loeb. Ja kuidas Eestis on? Postimeest loevad need, kes juhivad riiki, EPLi loevad need, kes juhtisid riiki siis, kui meil veel hästi läks, Äripäeva loevad need, kes töötavad nende alluvuses, kes omavad riiki, jne?


(otsi: who reads the papers)



... nostalgialaks?



“Vii mägedele sõnum” on piisavalt nostalgiline. No kus me oleks ilma Gunnar Loho Music Managementita? PS Sobib ka joomise kõrvale, seltskonna liitmiseks, depressiooni leevendamiseks, üksi tantsimiseks, seltskonna liitmiseks või sõpradega vaatamiseks. Tegemist on ilmselt kõgi aegade kõige universaalsema klipiga, mis Youtube’i laetud.


(otsi: parimad mulgi lauljad)



... silmaringi avardaja?



(otsi: good copy bad copy)


“Good Copy Bad Copy” on taanlaste tehtud dokfilm totaalsesse ummikusse sattunud muusikaärist.


Toob hästi välja absurdse olukorra, kuhu me oleme jõudnud autoriõiguste kaitmisega digitaalsel ajastul, kus miski ei ole enam nii nagu enne. Peale muusikakompaniide sõimamise pakub välja ka lahendusi ja üritab vastata küsimusele, mis saab edasi. Ühtlasi tõi just see klipp minu maailma Girl Talki (
– siit saab tasuta või südametunnistuse järgi makstes tema viimase plaadi tõmmata).