Võttes arvesse mu iga, kus pohmellid ei ole enam niivõrd “oh mul on tsuti peavalu, mis läheb paari tunniga üle”, vaid “oh ma suren ja ärge proovigegi mind enne kaht päeva voodist välja ajada”, siis oleks minu pohmelliga arvuti taha meelitamine küll imede ime.


Aga kui see peaks siiski juhtuma, siis selles “Lemon Jelly” videos on piisavalt palju energiat, mis ilmselt sunniks end kokku võtma ja kargu alla ajama. Või siis lõpetaks mu piinad ajuhalvatusega.


(Otsi: Lemon Jelly Ducks)


... hommikukohvi kõrvale?



Ma olen inglane, kurat võtaks! Me joome TEED! Ja see video õpetab teid samm-sammult korralikku inglise teed keetma.


(Otsi: danishtuna cup of tea)


... unne suigutaja?


Inglismaal on mereilmateade Radio 4 eetris lausa kolm ­korda päevas, lõuna ajal minuti pealt kell 12.43. Ma ei tea, mis just täpselt, aga midagi uinutavat ja rahustavat on selles igatahes.

(Otsi: The shipping forecast)


... töötegemise takistaja?


Tere tulemast vabakutselise ajakirjaniku maailma – ma töötan kodus, nii et töötegemist segab absoluutselt kõik. Aga ajal, kui ma veel kontoris töötasin, mis oli täis “Tähesõdade” fänne, siis vat see klipp murdis igasuguse tööisu lõplikult.


(Otsi: darth vader plays blues)


Ja just praegu saatis mu filmitegijast sõber niisuguse videolingi ja takistas mul oma Youtube’i veergu lõpetamast. Nii et aus oleks ka seda teiega jagada.


(Otsi: AH films)



... ajab iga kord naerma, kui meelde tuleb?



Kuna ma ei ole purist (s.t üks nende hulgast, kes nutavad ja halavad, et “digi peab surema ja me peame kõik pöörduma tagasi tselluloidi manu, enamgi veel, me nõuame koopamaali au sisse tõstmist!”), siis ajab mind see David Lynchi rünnak moodsa tehnoloogia pihta iga kord naerma.


(HOIATUS: esineb vandesõnade kasutamist. Lapsevanemad, teid on hoiatatud. Palun lahkuge ruumist, et teil ei oleks piinlik sel ajal, kui teie lapsed videot vaatavad.)

(Otsi: Lynch iPhone)


... parim nostalgiatripp?


Ma ei tea, kuidas mujal maailmas, aga absoluutselt iga inglane teab, et see on maailma kõige vingem teemalugu maailma kõige lahedamast teleseriaalist läbi aegade! See on fakt!

(Otsi: doktor who opening 1980)


... sõpradega vaatamiseks?



Antagu mulle andeks, aga jauran veel natuke “Tähesõdade” teemal – see siin on dublaaži triumf!


(otsi: Vader Sessions)



... silmaringi avardaja?



Montaaži meistriklass Norrast. Lihtsalt võrratu! Ja lõputiitrid on veel eriti silmiavavad!


(otsi: Amateur Lasse Gjertsen)