Nii vaba ja vahetu, spontaanne ja ehe kaif muusikast ja sellega kaasa minekust. Need õndsad hetked, kui unustad end ja annad oma keha täielikult lemmikmuusika kätesse.

otsisõna: me dancing photocopier


... kaasa vilistamiseks – mitte suu pärani kaasa üürgamiseks


Sedalaadi toredatel pidudel on vast kõik meist käinud, aga nagu ikka, on olulisim puänt!

otsisõna: vorsicht microfon


... nostalgiaks?


Tänavuse “Rabarocki” üks peaesinejaid Sparks jõuab Eestisse päev pärast oma 21. albumi maailma esiettekannet! Kõik need aastad ja Sparks on endiselt värske, pauerit täis, põnev ja eriline ning pidevas arengus, suutes iga oma esinemisega üllatada.

otsisõna: sparks this town


... kus sa ise kaasa oled teinud?


“Rabarocki” viiepäine lohe jaguneb eri bändide vahel: Kosmikute videost “Viimane etapp” leiame Kõmmari bassi mängimas ja Kristo Rajasaare trummidel, No-Big-Silence’i videos “Robot Super Lover Boy” laulab Cram ja enamikus Tanel Padar & The Suni videotes on näha Danel Pandre. Viienda pea, Priit Järve lavadebüüti ootame pikisilmi!

otsisõnad: kosmikud viimane etapp, no-big-silence robot super lover boy, tanel padar & the sun


...hommikukohvi kõrvale?


Grace Jones, see ebamaine, et mitte öelda lausa ufolik naine! Fantastiline nägu, figuur, liikumine, kostüümid, teatraalsus ja muidugi hääl! Siin laivis tantsib ta mõnusa rütmiga, aeg-ajalt nagu muuseas oma tagumikku näidates. Kohe terveks päevaks hea tuju olemas.

otsisõna: grace jones pull up the bumper/slave to the rhythm


... joomise kõrvale?


Eläkeläiset on kvaliteethuumori saadikud! Need mehed on tõeline rock’n’roll, lõbutsedes täie hingega ja nii pohuilt, et see on hiläriõus! 2005. aastal lammutasid nad “Rabarocki” pealaval ja tänavu näeb neid reede (13. juuni) öösel Ööklubis. Siit klipist saab kerge aimduse tüüpide lava-show’st, mis on alati täiesti spontaanne ja ettearvamatu!

otsisõna: eläkeläiset lavatapahtumia


... silmaringi avardaja?


See kutt on uskumatute ja unikaalsete võimetega – tegemist on inim­plastiliiniga!

Hämmastav, efektne ja lõbus.

otsisõna: Robert Muraine Audition – SYTYCD 4