Pidusöömaaeg Ameerika moodi
Tegelikult on Ameerika köök palju mitmekesisem ja osariigiti vägagi erinev. „Ameerika köök põhineb pidupäevasöökidel, millest tähtsaimad on tänupühal (Thanksgiving) pakutavad,” teab juba kümme aastat Ameerika suursaadiku peakokana töötanud ning oma toitlustusfirmat omav Tarmo Randes. „Tänupühatoitudega on väga hea tutvustada tõelisi Ameerika maitseid,” arvab ta. Eelmisel kolmapäeval kogunes 15 huvilist Toiduakadeemiasse, et saada Tarvo juhendamisel aimu Ameerika kulinaariast.
Toiduakadeemia – kodukokkade paradiis
Toiduakadeemia Nõmmel (Raudtee 64) tegutseb juba kuuendat aastat. See on parim koht, kus ühendada meeldiv kasulikuga. Viies miniköögis juhivad ühiskokkamisi asjatundjad – Toiduakadeemia peakokk Tarvo Kullama on spetsialiseerunud grilli- ja barbecue-koolitusele ning Tai köögi saladuste paljastamisele. Külaliskokkadena juhendavad kursusi tipprestoranide peakokad.