Mõttest haarasid kohe kinni Eesti viinatootjad, kes tõid esimeseks PÖVFiks turule mitmeid uudistooteid. Kranaat annab kõige tegijamatest brändidest lühiülevaate.

 

TÕISELU(SERIAALI)VIINAD

 

Meeleheitel koduperenaised

Viin naistele, kelle mehed kas joovad, käivad teiste naistega väljas või tegelevad poliitikaga. Sildil poseerivad Evelin Ilves, Vilja Savisaar, Liis Tappo-Treial, Ingrid Tähismaa ja Meelis Lao käesoleva hetke pruut. Vastavalt meeleheite suurusele saab valida pooleliitrise ja liitrise pudeli ning kolmeliitrise purgi vahel. Tähelepanu! Tegemist ei ole ravimiga. Kõrvalnähtude tekkimisel või vaevuste korral ärge pöörduge arsti või apteekri poole, vaid ostke uus pudel ja jooge veel!

 

Teadmata kadunud

Inimestele, kel töö- või pereelustress. Erinev kogus toob kaasa erineva kadumise määra. Võimalik kaduda oma võlausaldajate, panga, politsei, tööandja või abikaasa eest. Viin pakub ka võimalust üldse sellest maailmast kaduda ja mõnes teises uuesti alustada, kuid laip võib kevadeks siiski välja ilmuda, hoiatab tootjafirma.

 

Lihtne elu

Ei viitsi tööd teha? Ei taha hoolitseda oma  vereimejast abikaasa eest? Jälestad oma luuseritest lapsi? Probleemid vastutus- ja kohusetundega? Salasotsiopaat? Kui vastasid jaatavalt vähemalt ühele küsimusele, on Lihtne elu sulle parim! Ajal, mil soodsat viinalaenu saab SMSi teel (ära ainult enne laenuvõtmist telefoni maha joo) ja maksasiirdamine on igapäevane operatsioon, pole mingit põhjust ringi rabeleda ning vaeva näha. Elage lihtsamalt, inimesed!

 

KULTUS(FILMI)VIINAD

 

Surma hinda küsi surnutelt

Süütevedeliku ja viina ristsugutis, mis oma kanguselt ning metanoolisisalduselt sobib hästi toostiviinaks. Joo hukkunud parmude mälestuseks ja võid kindel olla, et järgmisel korral juuakse juba sinu mäletuseks! Müüakse 2-liitrises maitsvas plastpudelis, mida saab viina kõrvale suupisteks haugata. Sobib hästi hinnatundlikule kliendile, maksav vaid 15 krooni liiter. Terviseks! Kui kaks liitrit ei peaks sind mingil põhjusel tapma, siis too pudel tehasesse ning saad järgmised ja viimased neli liitrit tasuta!

 

Keskea rõõmud

Ajal, mil meie ühiskonnas valitseb noorusekultus, ei jää 30-ndatis ja vanemais aastais indiviididel enam muud lohutust, kui pudelist abi otsida. Elame taas läbi õnnelikke noorusaastaid! Muutugem taas lasteks! Räägime pehme keelega ebaadekvaatset juttu, tuigerdame ringi, oksendame ohtralt ja kaasakiskuvalt ning teeme muid lollusi! Lapsepõlve muretud mängud, lapsepõlve süütud mängud. Su elu pole kaugeltki läbi! Keskiga võib sulle veel palju üllatusi pakkuda!

 

Vallatud kurvid

Vallatu autojuhiviin. Tänapäeva liiklus on muutunud nii metsikuks, et ükski normaalne inimene enam kaine peaga rooli taha ei istu. Üks, kaks või koguni kolm promilli - ja probleemid kaovad! Pööra olukord enda kasuks, muutudes teistele juhtidele ohtlikumaks kui nemad sulle! Müügil kõigis hästi ja halvasti varustatud tanklates ning autoteenindustes üle Eesti. Üle 10-liitrise ostu korral saad tasuta kaasa alkomeetri, mis võimaldab sul oma joovet kontrollida ja vajadusel suurendada. NB! Viina on testinud poliitikutest testgrupp Kalev Kallo juhtimisel, nende seisund on hetkel stabiilne. Jalakäijatele ei soovitata!

 

Sigade revolutsioon

Revolutsiooniline sigatsemisviin teisemelisele kliendile. Müüakse 50-, 100- ja 150-milligrammises pudelikeses. Ideaalne klassiõhtu-, kontserdi- ja ekskursiooniviin. Sobib hästi tarvitamiseks koolis, kinosaalis, rulapargis ja teistes avalikes kohtades. Ostja saab valida terve hulga neutraalsete siltide - Spordijook, Energiajook, Karastusjook, Limonaad, Kali jne - vahel, mis paigaldatakse pudelile otse kaupluses. Vahelejäämise ohu korral on võimalik käivitada enesehävitusseade, mis pudeli (soovi korral ka koos kasutajaga) õhku laseb.

 

KIRJANDUSKANGELASED

(PÖVF ei ole PÖFF ja läheneb kultuurile laiemalt. Mispoolest on kirjanduslik viin filmiviinast halvem? Tulemus on ju sama! Joo Nipernaadit, kui ei usu!)

 

Naksitrallide 3-pakk

Midagi igale maitsele! Tahad varbaid liigutada, ringi tormata, teisi hammustada ja muidu agressiivselt käituda - võta Kingpool! Kui soovid enesehaletsuses püherdada, endale meile saata või oma blogisse sentimentaalseid labasusi kirjutada - vali Muhv. Aga kui tunned ürgset kutset looduslähedaseks eluks ja sul pole midagi pargipingil või põõsa all ärkamise vastu - joo Sammalhabet! Maitse üle ei vaielda, kuni viina jätkub!

 

Kunksmoor

Vanemale naistarbijale mõeldud kosmeetiline iluviin. Aitab end enne pidu või peo ajal meeste jaoks ilusaks juua. Maitseb nagu puskar, lõhnab nagu Chanel 5! Viiekümnest uue viina katsetustel osalenud naisest said 36 ellujäänut juba samal õhtul/ööl meest - kas siis ühel, teisel või mõnel muul viisil. Kui ka mees peab ennast ilusaks jooma, tasub osta paarispakend: Kunksmoor & Kapten Trumm. Tulemus garanteeritud, kuid viinatootja selle eest ei vastuta!

 

Sipsik

Lahja vitamiinirikas lasteviin kõige pisemaile. Kui kogu ühiskond raevukalt joob, oleks laste ilmajätmine sulaselge diskrimineerimine. Vähendab jonnihoogusid ja tekitab kiiresti lõbusa tuju. Annab lapsele ka hea une, mistõttu on vanemate jaoks sageli lausa asendamatu. Kui on vaja sünnipäevale või peole minna ja lapsehoidja pole kuskilt võtta, aitab hädast välja Sipsik! Valmistatakse purunematust klaasist pudelis, nii et laps ei saaks end klaasikildudega vigastada. Pudelisilti saab värvida või sellele joonistada. Kork on kasutatav lutina. Keegi pole liiga noor, et alustada! Joomata oldud aastaid hiljem tagasi ei tee!

 

Kranaat tänab inspiratsiooni ja info eest telemaja valvejoodikut Heimar Lenki ning Kranaadi „Meie meest Livikos" Vladimir Bzkowskit