Restoranipidaja, kes arvab, et üle poolte restoranidest koroonakriisi üle ei ela. Arvutitehnik, kellel on tavalisest rohkem tööd. Seitsmendat kuud töötu, kelle tööotsing sattus halvale ajale. Uurisime inimestelt, kuidas mõjutab koroonakriis nende elu.

„Mõnikord tunnen, et annan inimestele pimedal ajal valgusehetke“

Tiina Kõresoo (44), Tallinna restorani Salt omanik ja juhataja.

Meie restoran on üks väheseid, mis on veel avatud. Kui keegi astub uksest sisse, kas sööma või kaubale järele, talle minnakse pumbakesega pudeliga vastu, et käsi desinfitseerida.

Hakkasime sissetulijatele desinfitseerimisvahendiga vastu minema juba märtsi algul ja inimesed naersid, et kas olete hulluks läinud.

Viirus hakkas meie majandustegevust mõjutama millalgi naistepäeva paiku, kui Eestis olid esimesed juhud leitud. Eriolukord kuulutati välja 12. märtsil ja juba enne seda oli broneeringuid järjest tühistama hakatud. Päris palju broneerivad meil välismaalased, ja hakkasid tulema kirjad, et me ei saa tulla koroona tõttu.


Avalehele
36 Kommentaari
Loe veel: