Savisaar kirjutab oma blogis: "Mõnele siiasattunule on esimeseks küsimuseks, "kas tõesti Savisaar ise?""

"Ma usun, et selle küsimuse klaarib ära esimene ajakirjanik, kes minu tagasihoidliku mõtteavalduse avastab, minu abilistele või pressiesindajatele helistab ning kinnitust küsib. Jah, see olen mina," kirjutab ta.

Savisaare nõunik Toomas Raag kinnitas Eesti Ekspressile, et tegu on tõepoolest Savisaare blogiga.

Savisaar põhjendab blogi avamist ajaga kaasaminekuga. „Ma pole interneti osas põrmugi nii umbusklik kui mõned on tahtnud mind kujutada. Tõsi, nagu paljudel minuealistel oli minulgi keerulisem arvuti kasutamise peensusi omandada," nendib ta.

Osavalt ennetab ta kriitikuid, kes süüdistaks teda kohe valimiskampaania kandmises internetti. „Kas tegemist on "valimisteeelse trikiga" või mitte, seda näitab aeg - kas ma jätan peale valimisi siinsed jutud pooleli, nagu üks kunagine Tallinna linnapea või mitte," vihjab ta Tõnis Paltsule (Isamaa ja Res Publica liit).

Palts, kes alustas blogipidamist Tallinna linnapeana, ei ole tegelikult oma blogipidamist katkestanud, viimane sissekanne tema blogisaidil http://www.palts.ee/ pärineb 20. detsembrist ning ta kirjutab seal, et „Aksjonenkole ja Filatovile on vaja Eesti kodakondust sama palju kui Savisaarele suuski".

Poliitikutest on pikka aega blogi pidanud noor reformierakondlane Silver Meikar, kelle viimane sissekanna pärineb 5. detsembrist ja käsitleb kaitseliidu õppusi Tartus. Ajaveebi peab ka Marko Mihkelson (Isamaa ja Res Publica Liit), kes nimetas 31. detsembril aasta kümnest suurimast mõjutajast kirjutades esimesena Venemaa arrogantsuse kasvu. Mihkelsoni ajaveebi populaarsus tõusis pärast seda, kui ta kirjutas sellest, et Keskerakond toetab kaudselt Eesti riiklikku sümboolikat teotavad aktsioone Venemaal, kuna on sõlminud koostööleppe aktsioone korraldava parteiga. Keskerakond pareeris siis Mihkelsoni avalduse Ain Seppiku sõnadega, et väliskomisjoni aseesimees ajas sassi Putini ja Žirinovskiga seotud noorteliikumised.

Naljahambad on ajaveebiliku lehe avanud Villu Reiljanile.