Kas nad siis koordineerivad ökoloogilist vastupanu alates Greta Thunbergist ja lõpetades Eestimaa Looduse Fondi või meie Keskkonnaühenduste Koja ja väärikate seltsidega, nagu Eesti Looduskaitse Selts või Eesti Looduseuurijate Selts? Kas need kõik teenivad Kremli huve?

Ma ei saa seda väita, aga nagu Maalehe artiklis meie endine kaitseväe juhataja Riho Terras ütles, on Kremli mõjutustegevus olemas.

Aga et jõuda tagasi arvude juurde, tegin ühe kokkuvõtte. Muidu kõik arvavad midagi. Võtsin kolm metsadebatis aktiivset keskkonnaühendust ja vaatasin nende kodulehelt, kui palju nad eri keskkonnateemadest postitavad. Ja mis selgus – 75 protsenti artiklitest tegeleb metsaga. Põlevkivi – 8 protsenti. Põllumajandusega tegeleb 15 protsenti, jäätmetega null.

Miks kõik meie keskkonnaühendused tegelevad peamiselt metsaga? Mina ei tea.

Nii et Tarmo Soomere, Tarmo Tüür, Asko Lõhmus, Valdur Mikita ja nii edasi on siis FSB-le või Kremlile kasulikud idioodid, ajavad nende asja?

Seda ütlesite teie praegu.

Ma võtan selle kahtluse kuidagi kokku.

(mõtleb pikalt)

Vahepeal võib-olla jah, vahepeal võib-olla ei. Ma ei tea. Aga kohati need käitumismustrid on imelikud. Üks on täitsa kindel – mina ei ole selle räpase metsasõja juhtfiguur, nagu teie uudiskirjas seisis.