Eesti Päevalehe teatel oli ilma tõttu elektrita jäänud 1000 majapidamist. Päästetöötajad on saanud mitukümmend väljakutset tuule põhjustatud kahjude likvideerimiseks. Peamiselt on tegemist teedele kukkunud puudega.

Ilma tõttu on viimastel päevadel juhtunud nii kummalist kui traagilist. Näiteks purustas tugev tuul klubi Sunset kõrval asunud Pulsi Pubi telgi, lennutades selle puu otsa ja lõhkudes telgi metallkonstruktsioonid. Pärnu Postimehe teatel jäetakse seetõttu telki kavandatud augustikuu programm ära.

Laupäeval sattus keset Tallinna lahte merehätta murdunud mastiga purjekas, millel oli neli inimest pardal. Kõik nad päästeti. Kehvemini läks samal päeval kahel Lohusalu neeme tipus merehätta sattunud kalamehel. Tugeva tuule tõttu läks paat ümber, üks meestest hukkus.

Ilmajaama teatel sajab teisipäeval vihma, kohati on sadu tugev, võib äikest olla. Tuul pöördub kõikjal edelasse 10-15, puhanguti 18, rannikul 16-20, puhanguti 23 m/s, õhtupoole Lõuna-Eestist alates hakkab nõrgenema. Sooja on 14...18°C. Läänemerel puhub loode-ja läänetuul kuni 23 m/s, laine kõrgus on 3-5 m.

Nädala teiseks pooleks ennustab ilmajaam jahedaid öid, kuid päeval on sooja kuni 25 kraadi. Homme sajab veel hoovihma, neljapäevast pühapäevani on valdavalt sajuta. Tuul nõrgeneb, öösel on sooja 7...12, päeval 20...25.