Väiksena sõin praekartuleid suhkruga. Ise tegin omale üksi kodus süüa, ilma tundus maitsetu, ei tea kust selle peale tulin, et noh paneme siis suhkrut. Nüüd vahel kastan suhkrusse kartuli, aga jah, vorst moosiga, küpsised vorstiga, viiner jäätisega , friikad jäätisega, tort ja liha segamini. Täitsa loomulik tegelikult, ei jaksa ju ainult magusat järjest süüa.

2. Kopsupirukas ja võilillevõileib

Kopsupirukas on nämma. Soolapekk sibulaga leiva peal. Võilillelehed võileival, mõnus, vürtsikas.

Kui on oma sea maks, siis klopin toore maksa soola ja pipraga ära, saia peale ja tunnen kohe vajadust sellise söögi vastu. Praegugi jookseb suu vett.

Kondiüdi, peksan sea või veise sääreluud (supiks või süldiks keedetud) katki ja ludistan üdi välja.

3. Piimasupinahk ja põhjakaabe

Mulle näiteks meeldib piimasupinahk ja tükid mannapudru sees. Ja kui pudrupott on pisut põhja kõrbenud, siis kraabin põhjast selle kõrbenud osa just ära, see on nii hea!
Ka lihasuppidele panen piima hulka (küll ainult enda taldrikusse) ja kõik kartulitükid nokin välja, sest mul on selline tülpimus kartulist.

4. Keeduvorst vaarikamoosiga

Kui ma olin laps, siis meeldis mulle süüa keeduvorsti (lemmikvorsti) nii, et lõikasin viilu ja määrisin vaarikamoosi peale. nii sõingi. mitmeid toredaid viile.

Täiendus: ma vorstisõber lapsena ei onud, aga nii sõin ma suitsuliha: panin leivale suitsuliha ja peale keedetud vaarikamoosi.

5. Heeringas meega ja vorst tordiga

Tädipoeg sõi heeringat meega.
Abikaasa sööb tordi kõrvale alati vorsti või salatit vms.

6. Lehmasaba ja muu sodi

Kanakaelad, keel, süda, õõtsikud, lehmasaba - sellised asjad on väga head.

7. Pekipirukas

Soolapekk, enam ammu ei ole saanud sellist nagu vanaema juures maal - oli suures klaaspurgis, soolvees. lõikasid viilakad, kupatasid, siis panid pannile, praadima ja kallasid ülepanni pakkkoogi taigna ümber. Oi, jummel - külma piimaga sai selliseid peki pannkooke vitsutatud. Praetud soolapekk on kordi etem, kui kanafilee või lõhe.

8. Magus piimasupp kiluga

Magus piimasupp ainult kiluleivaga kõlbabki süüa. Äärmisel juhul heeringaleivaga. Aga piimasupinahk on rõve.

9. Keedetud viinamäeteod

Viinamäetigusid - keedetud, maitsestatud soola, oregaano, küüslaugu ja oliiviõliga.

10. Toored kotletid ja sulanud jäätis.

Sulanud jäätis. Tavaliselt sulatan seda mikrokas, muidu ei maitse.
Seakamar- ja kõrvad.
Pannkoogitainas ja üldse kõik taignad. Eriti lemmik on liivataigen.
Kotlette ei saa üldse teha, kuna enne söön need toorelt ära.