Lamekatusega eramus jääb sageli mitme ruumi – köögi, elutoa, magamistoa või märgruumide loomulik valgustatus ebapiisavaks. VELUX on suutnud luua lahenduse – praktiline ja puhta disainiga lamekatuseaken võimaldab valguse ja värske õhu juurdepääsu kas või maja keskel asuvasse kambrisse.


Lamekatuseaken INTEGRA® on energiasäästlik ja tagab hoones mugava sisekliima sõltumata aastaajast. Aken sobib katustele, mille kalle on vahemikus 0–15 kraadi. Aken on suhteliselt helikindel, s.t vihmast ja rahest tingitud müra ei kandu siseruumidesse. Turvalisuse tagamiseks on katuseakna siseraamis lamineeritud klaaspakett. Väljast kaitseb akent vihma ja lume eest kvaliteetne akrüül.


Lamekatuseaknaid valmistatakse kuues mõõdus ja kaht eri tüüpi – kinnisena ja avatavana.


Avatav aken on puldist juhitav ja fikseeritav, samuti on juhitav aknale kinnitatav voldikkardin, mis lubab kontrollida-juhtida sisenevat valgusehulka. Tänu ülitundlikele vihmaanduritele sulgub see vihmaga ise. Samas saab aknaid programmeerida kindlal ajal ruume tuulutama – need avanevad ja sulguvad, nagu programm ette näeb.


Kinnise lamekatuseakna võiks valida vaid see, kelle ainus eesmärk on päevavalgus.


Kuna INTEGRA® lamekatuseaknad põhinevad io-homecontrol® tehnoloogial, siis sobituvad need teiste sama märgistust kandvate toodetega kodus ning on ühendatavad koduautomaatikavõrku.