*
SADIST IRJA PANOVI KALLAL: Vladimir Panov ei olnud kuidagi nõus, et Irja ja Inno temast raamatu kirjutaksid. Eks siis Edgar Savisaar pannud ta linnavalitsuse keldrisse luku taha järgi mõtlema. Aga Panov oli juba nii kaua vangis istunud, et tundis ennast seal paremini kui kodus.

Siis polnud Etsil muud nõu kui saatis keldrisse nahkpiitsa, nahkmantli ja miilitsamütsiga Irja...

Vähem kui poole tunni pärast roomas pooleldi teadvusetu ja üleni verine Panov vabatahtlikult keldrist välja ja oli kõigega nõus. Sealsamas tehti tema ja Irjaga raamatu jaoks kaanepilt. Ainult et kaanel vahetatakse Irja nägu Andrus Ansipi omaga.

*
EDGARI EES LÖMITAJAD: Inno ja Irja vandusid, et panevad oma esimesele lapsele nimeks K. Lihtsalt K, kujutage ette! Keskerakonna ja kohukeste auks. Kusjuures pole vahet, kas tuleb poiss või tüdruk.

See on küll kõige jälgim tegu, mida nad pärast Hitleri võimuleaitamist teinud on.

*
HULL MENUKIRJANIKE JÄRGI: Irja kirjutab, et tal on olnud ainult kolm kirjanikust peikat: Wimberg, Jürgen Rooste ja Hasso Krull. Valetab! Kuhu ta Debora Vaarandi ja Jaan Krossi jätab? Plika oli mõlema järgi nii märg ja kiimas, et ronis neile isegi hauda järele. Mulda muudkui lendas, nii et taevaalune must. Keskkonnainspektsioon kahtlustas, et Kehra paberivabrikus on avarii.

Juhan Liivi sääreluuga oli tal ka mingi rida ajada.

*
INNO MURDIS TRUUDUST? Eile kuulsime Johan Bäckmani koeralt huvitavat uudist: Inno oli jälle kohtusse kutsutud ja sai seal muidugi Ingridiga kokku. Oli pisarsilmi eksabikaasa ees põlvitanud ja andeks palunud, sest ega Irja miilitsamütsi ja piitsaga ainult Panovi kallal käi.

Pärast läinud mõlemad käest kinni hoides Lost Continenti.

Kas sul häbi ei ole, Inno!

*
INNO KASTREERIMISEST: Inno käinud Tõrva kandis vanu armsaid kohti vaatamas ja nostalgitsemas. Parajasti kohitsetud ühes talus kulte. Oli juba pime ja talumehed purjus.

Vedasid siis ka Inno aedikusse ja sidusid nööridega kinni. Inno sipelnud ja röökinud kogu aeg nagu loom, nii et talumehed ei saanud töö lõpuni eksitusest aru. Kogu üritust filminud "Pealtnägija" võttegrupp. Kinnipüüdmise ajal äsanud Inno eksikombel Mihkel Kärmasele sõraga kulmu pihta. Nii pidanud Kärmas lapitud kulmuga saadet juhtima.

Saime teada, miks Irja miilitsamütsi, nahkmantlit ja piitsa armastab. Ta oli nõuka ajal KGB nuhk. Johannes Hindi ja Jüri Kuke andis üles juba viieaastasena. Mingi näruse kolmesaja grammi lehmakommide eest. Juudas!

*
KUUM LESBIPAAR: Irja ja Inno on viimasel ajal nii ühte nägu läinud, et lähimadki sõbrad ei tee neil enam vahet. Nii tulnud Anna-Maria Galojan ühel hilisõhtul Innole külla, et kirehurmas lembeööd veeta. Inno voodis maganud aga hoopis Irja, keda hiline külaline kohe musitama kukkunud. Kõige naljakam on asja juures see, et ka Irja ei pannud eksitust tähele ja ameles Annakesega hommikuni.

Eks ta ole: impotent või lesbi - mis seal vahet.

Inno istunud kogu selle aja hoopis peldikus ja püüdnud sitast saia teha.

*
KUIDAS IRJA OMA LAST PIINAB: Irjal on Risto Teinoneniga laps, keda nad Etsi Hundisilma talus riidekapis varjavad. Laps peab kogu aeg seisma või istuma nii, et jalad oleksid põlvedest ja käed küünarnukkidest täisnurga all kõverad - et haakristi meenutaks. Lapse vasak õlg on juba liigesest lahti ja käsi käib ringi nagu veskitiib.

*
ORGIA INIMLIHAGA: Nagu te kõik teate, nimetas Savisaar Tallinna linna päeval Inno ja Irja Tallinna aukodanikeks. Kui preemiarahad käes, lakkunud kõik kolm ennast täis ja lasknud vibudest mööduvate reformierakondlaste pihta märki. Et magusrooga saada, murti sisse lähimasse lasteaeda, püüti kolm priskemat põngerjat kinni ja grilliti ära.

Kui politsei lapseröövleid keelama tulnud, selgitanud Irja, et linnas on lasteaiakohtadest suur puudus ja nemad teevad ainult head. Pääsesidki jälle puhtalt. Vana prokuröri asi!

*
KRIISI PÕHJUS LEITUD: Majanduskriis Eestis algas sellepärast, et Innol on liiga väike noku. Ja enne masu ei lõpe, kui lohv pikemaks kasvab. Kõik see eelarve ja tööpuuduse ümber inisemine ei muuda midagi!