14300Sulev Vedler: Pangatöötajad mõnitasid räigelt kliente 
93
08.02.2007
 Klienditeenindajad kirjutasid üksteisele, mida nad arvavad klientide kohta, kes istusid parajasti nende vastas teisel pool lauda. Tellerid ei arvestanud, et nende ilkumist näevad kõik suhtluskeskkonna Orkut kasutajad.
Praeguseks on kommentaarid kustutatud.
Jaepanganduse divisjoni direktor Riho Unt saatis esmaspäeva varahommikul üle panga kõikidesse kontoritesse laiali meili, kus märkis, et "töötajad, kes selles intsidendis osalesid, ei tööta enam SEB Eesti Ühispangas.

10000Madis Jürgen: Helle Meri: Ma usun, et Lennart oli ära minnes õnnelik 
37
22.02.2007
 "Noh? Saadeti maale komandeeringusse!?"
Helle Meri seisab keset tuba, käed bravuurselt puusas, ja annab linnulennulise ülevaate Kabelineeme ilmaoludest aastaaegade kaupa. Suvel oli meri siin vaikne nagu peegel, septembris hakkab juba tembutama ja möödunud talvel oli ikka püstihull!
Paigutab meid istuma helevalgele diivanile akna all, et saksa lambakoer Mattias Rust (8) saaks tõmmata keelega lörtsti üle mu nina ja pühenduda loodusfotograaf Muusikuse püksisääre fundamentaalsele läbinuusutamisele.

 7600Argo Ideon, Tarmo Vahter: Sõjaväeluure nuhkis riigiametnike järele 
33
22.02.2007
 Uurimine näitab ilmselt üksikasjalikult, kuidas luurajad on kiivalt nuhkinud paljude kaitseministeeriumi ametnike ja tsiviilisikute järele ning oma tähelepanekuid kirjalikult vormistanud.
Selle asemel, et tegelda näiteks Venemaa ründevõime analüüsiga, kirjutasid Eesti sõjaväeluurajad memosid sellest, kes Eesti riigiametnikest kellega suhtleb ja keda tunneb.
"See on lihtsalt haige," kirjeldas üks luurajate pabereid näinud inimene.

 6700Janar Filippov, Raul Ranne: Väike poiss, mõrv ja miljonid 
21
15.02.2007
 "Soovin otsida üles oma poja, võtta ta enda juurde elama ja pühenduda tema kasvatamisele," vastas Natalja Iljassova kaks nädalat tagasi kohtus küsimusele oma tulevikuplaanide kohta.
Samal päeval rahuldab kohus Grasso mõrva korraldamise eest kuuendat aastat vangis istuva Iljassova taotluse ennetähtaegseks vanglast vabastamiseks.
Vabastav kohtulahend peab veel läbima teise astme kohtu, sest prokurör vaidlustas selle.

 6300
online
Merca: Kaua peab paljaste igemetega krigistama? 
56
16.02.2007
 Valimiseelse tõmbluse valguses avastasin end mõttelt: tore, et minu nimi pole Katrin, Karin või Kersti! Lihtsalt-K-täht tundub järsku eriti inetu märk, iseäranis, kui roheline on. Paraku kipub mu enda jutt kah tiba poliitikamaastikku raadama. Oma häda on ihule ikka kõige lähem, eksole!
Detsembri hakul tekkis mu järjekordsesse kikukesse auk, mis mind musta masendusse viis.

 6000Jüri Muttika: Politsei takistas sünnitusele sõitu 
51
01.02.2007
 Tallinna läheduses elaval Eneli Õ-l algasid 8. novembril sünnitusvalud, kuigi tähtajani oli veel kaks nädalat aega. Tallinna kiirabisse helistamise peale selgus, et ühtki brigaadi pole hetkel vaba. Ja soovitati oma transpordiga Pelgulinna sünnitusmajja kiirustada.
Appi tõttas sünnitaja mehe vend Raivo V. Sõideti Pärnu maanteed pidi Tallinna poole 90 km/h alas umbes 110ga.
Kell 17 peatas sünnitusele kihutaja politseipatrull.

 5700Tarmo Vahter: Ilves jättis üle 70 inimese ordenita 
21
15.02.2007
 Mis on ühist Harald Nugiseksil, Maret Maripuul ja Raivo Aegil?
Kõik need tuntud inimesed esitati teenetemärkide komitee poolt president ­Toomas Hendrik Ilvesele autasustamiseks seoses vabariigi aastapäevaga. Hoolimata kõrgetest soovitajatest Ilves neile autasu ei andnud.
"Presidendil on õigus teha valikuid," kommenteerib presidendi kantselei õigusosakonna juhataja Mall Gramberg.
Kantselei ei soovi avalikustada presidendile esitatud kandidaatide täisnimekirja.

 5500Mihkel Kärmas: Saemõrvaril lasub uus kahtlus
04 
22.02.2007
 Vaatamata noorele eale on detsembris Tallinna Vangla trellide taga 23. sünnipäeva tähistanud Markus Pasi Pönkä elu nagu jõhker kriminaalromaan.
"Maakri tükeldajaks" ristitud noormehe lugu on täis jahmatavaid üksikasju, mille võib kokku võtta lauses: tuntud Soome advokaadi suurkelmist poeg saagis Eesti ministri vanemate korteris oma sõbra tükkideks.
Pönkä nabiti Tallinnas kinni 2005. aasta detsembris, sest Soome politsei oli ta kelmustes kahtlustatavana tagaotsitavaks kuulutanud.

 4900Priit Hõbemägi: Tallinnas sündinud tehing: briti ärimees küsis ameeriklastelt radioaktiivse aine eest 9 miljardit krooni
08 
08.02.2007
 Briti kodanik Christopher ­Benbow (63) saabus Eestisse 1999. aastal. Enne seda oli Inglismaal pensionile läinud raamatupidaja üritanud USAs äri ajada kehahooldustoodete ja kosmeetikumide alal. Iluäri läks aga pankrotti ning Benbow kolis tagasi Euroopasse. Pärast Belgias veedetud aastat jõudiski ta Tallinna.
Siinmail saavutas ta kiiresti kuulsuse mehena, kelle käsutada on lõputud summad. Tema elustiilist räägitakse siiani legende.

 4800Mihkel Kärmas: Toomas H. Liiv: "Meditsiiniliselt olen ma pedofiil" 
23
15.02.2007
 See on mu esimene kohtumine langenud meedialegendiga. Juba 90. aastate alguses kihutas Toomas H. Liiv mööda ilma ja intervjueeris presidente ja kuningaid. Nüüd tuuakse ta kohtumisele valvuri saatel. Endisel staarajakirjanikul on seljas hallid dressid ja punane t-särk (mis ei kata haavaarme kätel). Vanade fotodega võrreldes on 37aastane mees 25 kilo kõhnem.
Liiv pole mitte ainult süüdimõistetud pedofiil, vaid läheb ajalukku esimese eestlasena, keda karistati ­seksuaalse sadismi eest.

Enne kuupäeva paksus kirjas loo kommentaaride arv