Õhtusöögi käigus said gastronoomiliste elamuste kõrval puudutatud ka hingekeeled. Õhtusöögi taustaks oli võimalus kuulata kirglikult esitatud lugusid Naissaarel elanud kaunitest daamidest. Rannakülade naiste karused mehed aga sõitsid loomulikult merd. Merereiside käigus satuti ka Itaaliasse, kust toodi Veinitrio abiga kaasa õhtusöögiga oskuslikult sobitatud veinid. Viiekäiguline õhtusöök algas suupistetega soolasiiast ja siiamarjast. Järgmise käiguna jõudsid lauda hõrgud kammkarbid peekonisse mässituna koos hernepüreega. Isuäratav vasikalõik punase veini kastmes pakkus koos Itaalia veinimaja veiniga Cascina Garitina 2007 Neuvsent Barbera d’Asti Superiore DOCG harmoonilise maitseelamuse. Sellele järgnenud kamas paneeritud räimed peedipüree ja suitsujuustukastmega tuletasid meelde, et tegu on ikkagi rannarahva söömaajaga. Viimsi külarestorani Roots peakokk Reijo Mäll, kes kõik need hõrgutised valmis tegi, tunnistas, et just selliste maitsekoosluste kombineerimine pakub talle loomingulist väljakutset. Külarestorani tavamenüüs on seevastu rannarahva eelistustele vastavad lihtsad ja kodused road.