Meerhof 2.0 on Metro Capitali arendatava Meerhofi Kvartali kontseptsiooni teine etapp ning 2015. aastal valminud Meerhofi Residentsi edasiarendus.

Mitmeaastase meeskonnatöö tulemusel sai Metro Capitali uuest Meerhofi arendusest energiatõhus ja vaikne kõrghoone. Meerhof 2.0 lummab Sind ainulaadse arhitektuuri, hingematvate vaadete, stiilse sisekujunduse, integreeritud targa kodu lahenduse ja detailideni läbimõeldud kontseptsiooniga.

Hinnatud asukoht

Meerhof 2.0 paikneb Tallinna ühes ainulaadseimas asukohas, kõrgelt hinnatud piirkonnas kesklinna ja Pirita vahelisel alal. Sinu tulevase kodu ees lookleb imeline Pirita tee promenaad, kus saad perega jalutada, tervisespordiga tegeleda või lihtsalt lummavaid vaateid nautida. Kõigest jalutuskäigu kaugusele jäävad lauluväljak, Kadrioru park, presidendi residents, KUMU, restoranid Tuljak ja Mon Repos, Kadrioru kohvik jpm. See on elupaik, mis soosib ajaveetmist nii toas, majahoovis kui ka lähinaabruses.

Kodukvaliteedi uus tase

Meerhof 2.0 kuulub Eesti kvaliteetseimate ja innovaatilisemate uusarenduste hulka. Täiusliku lõpptulemuse saavutamiseks kaasati projekteerimismeeskonda akustikud, energiatõhususe eksperdid ja isegi feng shui asjatundjad.

Unikaalne arhitektuur arvestab nii õhtu- kui hommikupäikest armastavate inimeste soovidega. Maja lõunapoolelt avanevad imelised vaated avarasse ja päikeseküllasesse sisehoovi, teiselt poolt aga romantilised vaated merele.

Maja sisehoovis asuvad laste mänguväljak, kõvakattega tenniseväljak ja golfi puttamise griin.

Energiatõhus

Meerhof 2.0 on B-energiaklassi maja. Elanikuna hoiad sa kokku raha ja säästad keskkonda. Kogu majale vajalik soojusenergia toodetakse ühistule kuuluvas gaasikatlamajas. Lisaks paikneb hoone katusel päikeseelektrijaam, milles toodetakse keskkonnasõbralikku rohelist elektrienergiat.

Meerhof 2.0 on madalenergiahoone, kus korterite aasta keskmised kütte- ja elektrikulud jäävad prognoositavalt alla 1 € ruutmeetri kohta kuus.

Aknad ja valgus

Paremate vaadete ja valgemate ruumide nimel ehitame välisfassaadi klaaspinna nii laiaks kui võimalik, laskmata sealjuures tekkida soovimatul energiakaol.

Kolmekihilise selektiivklaasiga pakettaknad vähendavad soojuskadu kuni 30% ning tagavad suvisel perioodil väiksemad jahutuskulud.

Rahu loov helikindlus

Meerhof 2.0 eluruumid on erakordselt vaiksed. Kuigi elad korteris, kingime sulle eramajale omase privaatsuse. Hoone seinte helipidavus ületab nõutud standardit.

Püsiv meelerahu

Meerhof 2.0 turvasüsteemid kindlustavad, et majja pääsevad ainult kutsutud külalised. Hoone ja parkimiskorruse üldsissepääsudes on videovalvesüsteemid, trepikodade sissepääsudes, videofonosüsteemid.

„Meerhof 2.0 ei ole lihtsalt hoone, see on elustiil.“

Sisenedes hoonesse uksekaardi abil peaukse või parkla kaudu, saabub lift sulle automaatselt kohale. Nii ei pea sa koridoris või parklas ootama.

Maja garaaž avaneb sõiduki numbrituvastussüsteemi või puldi abil. Väljapääs võimaldatakse autole automaatse kaaluanduri abil.

Kõigil Meerhof 2.0 korteritel on valvesignalisatsiooni valmidus.

Targalt juhitud elu

Kõikidesse Meerhof 2.0 hoone korteritesse on integreeritud targa maja lahendus. Selle abil saad juhtida tubade kütet, jahutust ja ventilatsiooni ning jälgida kütte-, vee- ja elektritarbimist otse oma nutiseadmelt.

Ruum, mis töötab sinu heaksMaja voolu-, kütte- ja veearvestid töötavad kauglugemisega. Nii ei pea sa näitude esitamisega igakuiselt tegelema. Selle asemel saad hoopis naabriga hoovis tennist mängida või Meerhof 2.0 griinil oma golfilööki treenida.

Erilise heaolutunde saavutamiseks arvestasime korteriplaneeringute puhul feng shui põhimõtetega.

Feng shui ülesanne on õppida tundma meid ümbritseva ruumi energia omadusi ja panna need enda heaks tööle. Selle saavutamiseks kuulusid Meerhof 2.0 projekteerimismeekonda ka tunnustatud feng shui eksperdid Janno ja Siret Seeder.

Lepi kokku personaalne Meerhof 2.0 külastus

+372 600 30 60, sales@metro.ee

Disainides kodu feng shui filosoofia järgi, on võimalik:

Ära hoida nii mõnigi tervisehäda
Luua õnnelikke suhteid
Arendada edukaid ettevõtmisi
Jaga
Kommentaarid