Tallinna erootilise massaaži tegijatel on viimasel ajal käed tööd täis politseinikega. Kliente teesklevad politseinikud pakuvad massööridele suuri summasid, et need lisateenuseid (seksi) pakuks. Kui masseerija seda teeks, siis pandaks massaažisalong kinni. Selle vältimiseks peavad salongipidajad massööridele alatasa meeldetuletusloenguid, et nemad töötavad ainult kätega.

Minister Ligi kahvlis

Tuntud spordisõbra, mitteroosa, mittesisserändajapoja Jürgen Ligi eelkäija Jevgeni Ossinovski valmistas ette käskkirja “Põhikoolivõrgu korrastamine perioodil 2014–2020”. See ootab uue haridus- ja teadusministri ­allkirja. On üks aga, mistõttu allkirja andmine venib: määrusega ei toetaks riik enam uute koolimajade ehitamisel spordihoonete ja võimlate ning muude spordirajatiste loomist. Ligi on kahvlis: ühest küljest ei tahaks ta allkirjastada ühtegi asja samal kujul, nagu Ossinovski selle valmis kirjutas, teisalt tahaks ta ilmselt edendada oma meelisalasid, mis võimlaid ei vaja: joosta ja rattaga sõita saab ka metsa all, ujuda aga tiigis.

Rüütel tegutseb salaja sotsiaalmeedias

President Arnold Rüütel kritiseeris laupäeval EKRE kongressil sotsiaalmeedias levinud rünnakuid EKRE vastu. Ta manitses EKRE liikmeid ja pooldajaid sotsiaalmeedias oma sõnapruuki jälgima ja suhtuma lugupidavalt neisse, kes EKRE maailmavaadet ei jaga. Rüütlil ei ole üheski laiemalt levinud sotsiaalmeedias – Facebook, Twitter – isiklikku kontot. Kas võib siis arvata, et president on sotsiaalmeedias toimuvaga kursis tänu sellele, et käib seal pseudonüümse konto kaudu? Nii öelda fake-kasutajana?

EKRE ja Vabaerakonna diil

Vabaerakond ei saa rünnata Jaak ­Madisoni, sest ta vajab EKRE toetust Artur ­Talviku valimisel korruptsioonivastase erikomisjoni etteotsa. Erikomisjoni liikmed ja juhid pole veel paika pandud. Tänu opositsiooni toetusele sai Madisonist Euroopa Liidu asjade komisjoni aseesimees.

Eesti eliitväeosa on orkester

Eesti armee revisjonist selgus, et meil on üks korralikult varustatud ja mehitatud üksus – see on kaitseväe orkester.