PUTIN SEENEL Esmaspäeval tähistas Venemaa president 67. sünnipäeva ja käis sel puhul kaitseminister Šoiguga Siberis matkamas. Kurgedega lendav ja tiigreid suudlev vägilane tegi lõpuks midagi tõeliselt rahvalikku, nimelt käis Tõvas seenel ja see on ometi guud!

UUDISEID NAPSIVENDADELE Nii Tallinna linnavõim kui Reformierakonna riigikogu fraktsioon on võtnud sihikule napsisõbrad ning soovivad, et omavalitsused saaksid piirata oma territooriumil hommikust viinamüüki. Mis nad siis joovad meie õue peal!

ÕUDSED LOOD Võitluses kliimasoojenemisega populariseerib ajakirjandus äärmuslikku ideed maale kolida. Mis linna­inimesest maal saab? Seda kirjeldas Andrus Kivirähki loodud professor Kott, kes ekspeditsioonil maale tõestas, et linnainimene sureks maal lihtsalt välja.

MAAELUMINISTER JÄRVIKU SÕGE VÕITLUS Inimesed on surnud ühe erilise bakteritüve tõttu. Seda bakteritüve on leitud ühest Eesti tootmisettevõttest. Seda on leitud nii Eestis kui Taanis selle ettevõtte toodangust ja ei kusagilt mujalt. Nüüd keelab Mart Järvik oma ametnikel meedias seda teemat kommenteerida. Ärge usaldage enam kunagi, mida Eesti riik meile meie toidu kohta ütleb!

Nädala sõna: armukelm

Eelmisel nädalal jõudsid uudistesse lood armukelmist nimega Alar Mikfelt, kes pettis suhteportaalides leitud naistelt välja üle miljoni euro. Õiguskaitseorganid vahistasid armukelmi tänavu kevadel ja järgmise aasta veebruaris algab tema üle kohus.

Vaata ka kohtingupettur, suhtesuller, suhtlemispiirang, „Armulaev“, armuvalupisarad, sarikelm, sarimõrvar, sariahistaja, binge watching, kultuuriklubi Kelm, kultuuriklubi Tempel, armuvalu, Irmi, Armi ja Mustukene, restoran Armudu, Olivia Newton-John & ELO „Xanadu“, Kelmiküla, musirull, rollmops, love handles, strippar Marco, Hotlips.ee, Toomas Nipernaadi, Oops! I did it again!, tantraseks, Swedbank, seksiguru.