AJAKOHASED KOKTEILID Pärnu restoranis Gastronoom on saadaval kokteilid Porto Franco ja Moderna. Lisaks saab mekkida jooki Sputnik V koos hapukurgi ja soolapekiga!
MEREMEESTE LAULUD Väga ootamatu TikTokist alguse saanud trend – sea shanty’d, vanad merekarulaulud. Hulluse alustanud Šoti postiljon Nathan Evans lendas jaurulauluga „Wellerman“ Briti edetabelis esikohale, sea shanty’sid esitavad ka pooled pärisbändid, neid lauldakse igas talk show’s.

PEA LIIVA ALLA Viljandi linnavõim käitub nagu jaanalind, kes pea liiva alla pistab – alguses telliti kohutava kiirustamisega Jaak Joala mälestusmärk, ent probleemide ilmnemisel otsustati see miskipärast kasti lüüa. Nalja muidugi nabani, aga ega jama sellest ära ei kao, kui ta vineeri alla ära peita.

AHISTAJA MARILYN Hoogsalt kogunevad ahistamissüüdistused šokirokkar Marilyn ­Mansoni vastu tõendavad, et hirmutav pole mitte ainult Mansoni väline imago, vaid ka käitumismustrid.

Nädala sõna: eliitvaktsineerimine

Möödunud nädalal meediasse jõudnud teated Vene konsuli koroonaviiruse vastu vaktsineerimisest Narvas ja vaktsiinist, mille sai eelisjärjekorras oma käsivarde sotsiaalministeeriumi kantsler Marika Priske, on toonud käibele uue termini – eliitvaktsineerimine. Nagu suitsuvorst nõukogude ajal, nii tilgake Pfizeri vaktsiini aastal 2021 – ihaldatud kaup, paljude kodanike helesinine unistus!

Vaata ka Valga haigla, eliitkool, Moderna, Vaiko Eplik ja Eliit, süvariik, Eliit Kassiklubi Jessy, talongiaeg, Sputnik, viinerid, altkäemaks, konjak, Rotary klubi, „Naabrist parem“, KuKu, Noku, koroonaeitajad, Keila-Joa, Indrek Toome, per aspera ad astra, Astrid Lindgren, postmodernism, kaapekakk, Terviseparadiis, Elering, AstraZeneca.