Nädala anekdoot

Teaduste akadeemia president Tarmo Soomere annab koolis loodusõpetuse tundi.

Juku ajab käe püsti: “Mis siis saab, kui geneetikud ristavad ühel päeval känguru ja elevandi?”

“Siis on kogu Austraalias p***e majas.”

Nädala Kallas

Riigikogus 22.02.2021

Ma ei tea, kui ma vaatan otsa, siis te ei ole ka blond ja siniste silmadega. Kas te ikkagi olete etniline eestlane?

Riigikogus 16. märtsil

2. Appi, koroona jõudis Eestisse! Ma tean, panen vana veneaegse gaasimaski ette, kui poodi lähen.

3. Koroonal pole viga midagi, tööl on kohe mõnusam ja kergem olla, kliente käib kohvikus vaid mõni üksik, töö on puhas lust.

4. Kuradi tööandja! Kas mina olen süüdi, et kliendid kohvikus ei käi? Miks ta mind lahti laseb, lasku ennast lahti, kui nii loll on ja äri ei oska ajada.

5. Kodus istudes sain teada, kuidas laps arvutiga koolitundides osaleb. Vastus on, et väga ei osale. Teate, mida õpetaja täna e-kooli kirjutas? „Kontrollin sinu matemaatika tööd järgmisel tunnil. Hinne jäi saamata, sest läksid tunnis teki alla magama.“

6. Lõpetage see koroonajama, ma tahan nüüd tööle ka saada. Mis teil viga on, nõrgad olete või? Kõrtsi õlut jooma ja seapraadi pugima!

7. Mujal maailmas kõik värisevad, aga eestlased istuvad mõnusalt välikohvikus, naudivad suve ja libistavad jooki. Isegi tippi visatakse.

8. Mis soomlastel viga on, et enam ei kõlba Eestis käia? Kõik aastad on käinud, sel suvel ka käisid, aga nii kui Soome valitsus vinguma hakkas, et Eestis on koroona, siis kohe jätsid järele.

9. Kas keegi saab ARU, kust need koroonanumbrid tulevad? Iga päev kümneid uusi haigeid? Kes neid välja mõtleb? Õnneks eestlased ei usu jama, kohvik on rahvast täis.

10. Kas teate, mida ma lugesin? Teate, miks 5G tahetakse meie telefonidesse panna? Selleks, et koroonat levitada.

11. Nüüd väidavad uudised, et iga päev on sadu uusi koroonahaigeid. Kas keegi teab kedagi, kes teab mõnda koroonahaiget? Õnneks eestlased käivad ikka kohvikus.

12. Liisu rääkis, et ta sõbranna olevat koroonas. Mis inimestel viga on? See on Eesti ilm, et igal sügisel nina tilgub. Vanasti inimesed elasid selle teadmisega, nüüd virisevad, et koroona.

13. Kliente on kohvikus vähemaks jäänud ja boss räägib, et töötajaid on liiga palju. Õudne! Käisin täna tänaval ja mida ma näen. Lennuk lendab, hall saba taga. Alles nad ütlesid, et lennukid koroona pärast ei lenda, aga näe, lendavad ikka ja mürgitavad chemtrail’iga.

14. Koroona ajab ikka inimesed lolliks. Nüüd arvab Marek, et ta on ka koroonas. Mingi test olevat näidanud. Need testid on kõik valed. Marek oli varem meil püsiklient, aga nüüd on ka tal põlv värisema hakanud.

15. No see vale ei lõppe! Kas valitsus ise ka usub, et iga päev on tuhandeid uusi nakatunuid? Keegi ei usu seda.

16. See gripp on tänapäeval ikka üsna karm, juba nädal aega olen kodus, köha, palavik, üleüldiselt vastik on olla. Koroonavale on järjest hullemaks läinud. Nüüd on nad isegi šokolaadi maitse ära rikkunud, et inimesi koroona olemasolekus veenda. Söön šokolaadi ja maitseb nagu jahu.

17. Kiirabi viis mind ära. Haiglas arst ütles, et mul on koroona. Ega ta ei taha öelda, mis mul tegelikult viga on.