„AKTUAALNE KAAMERA“ Head tööd teete sel raskel ajal, kolleegid telemajast!
HEATEGIJAD MEIE SEAS Facebooki Ukrainale abi andmise gruppides on südant soojendav näha, kui paljud meie inimesed on valmis abistama sõja eest Eestisse põgenenud perekondi, aitama elu uues kohas sisse seada, andma vajalikke esemeid ja abistama töökoha leidmisega.

SMARTLYNX Mis võiks olla mugavam kui lennata soojale maale Eesti reisikorraldajate pakutavate kallite otselendudega! Kahjuks on avalik saladus, et otselennud on sageli petukaup. Ette hoiatamata viiakse reisijad mitmeks tunniks tankimispeatuseks Kopenhaagenisse. Viimase kahe nädala jooksul on seda juhtunud juba vähemalt viie „otselennuga“...

TALVE NAASMINE Nagu poleks niigi masendav... Palun kevadet!

NÄDALA SÕNA: LENNUKEELUTSOON

Lennukeelutsoon on sõjajõudude kehtestatud ja valvatud keeld lennata mingi territooriumi kohal. Seda tehakse tsiviilisikute kaitseks ning neid on kehtestatud Lahesõja ajal Iraagis ning ka Bosnias, Hertsegoviinas ja Liibüas seal toimunud sõjaliste konfliktide ajal. Ukraina soovist hoolimata ei ole NATO kehtestanud Ukraina kohal lennukeelutsooni, sest Venemaa võib seda tõlgendada NATO riikide otsese sekkumisena sõjategevusse, mis omakorda laiendaks sõjategevust väljapoole praegust territooriumi.

Vaata ka no-fly zone, piiritara, komandanditund, Komandandi tee, Bayraktar TB2, Ivan Julm, ajupesumasin, „The Return of the Living Dead“, „Zombie Apocalypse“, Dovlatovi „Tsoon“.