Juttu tuli mitmetest päevakajalistest teemadest. Ka sellest, kuidas Hololei jahib Venemaa varastatud 465 välisfirmadele kuuluvat reisilennukit. Praeguseks on neist 40 välismaa lennujaamades arestitud ja omanikele tagastatud.

Hololei tunnistas, et kui nii mõnigi kord otsitakse Venemaa tegevusele korrektset ja pehmemat sõnastatust, siis tema ei ole end tagasi hoidnud ning nimetab liisingufirmadele kuuluvate lennukite mittetagamist varguseks. „Mõni kuu tagasi CNN-le antud intervjuus ütlesin välja, et Venemaa varastas lennukid. Venelastele pole see muidugi meeldinud. Minust on saanud Venemaa rünnakute objekt, mis on suhteliselt ebatavaline,“ sõnas ta. „Me ei tea kolleege, kes oleks rünnakute objektiks sattunud, aga teisalt see näitab, et lennundussanktsioonid on mõjunud valusalt.“

Kuula saatest, kuidas on käinud varastatud lennukite tagasisaamine. Veel räägiti EL ja muu vaba maailma plaanidest Ukrainasse Euroopa laiusega raudtee tõmmata. Juttu oli lennujaamade turvanõuetest ja miks neid ei muudeta leebemaks, millist transpordi innovatsiooni tulevikus näha võime ja palju muud.