Samas korteris elas teinegi üüriline – 40aastane sportlase välimusega Alexey G.

Algul tundis ukrainlanna pikka kasvu ja tugeva kehaehitusega mehe vastu sümpaatiat. Nad lebasid mõnikord isegi koos voodis, aga lembelisemaks nende suhted ei arenenud. Mehe sagedane alkoholi- ja uimastite tarvitamine hakkas naisele pinda käima.

Siiski otsustasid nad mehe algatusel ühel õhtul ühiselt aega veeta, jagades kulusid alkoholile ja toidule. Muu hulgas olid õhtusöögi menüüs austrid.

Kui ukrainlanna uuris mobiiltelefonist austrite kohta lähemat infot, sai Alexey pahaseks. Mehele tundus, et naine ei pööra talle piisavalt tähelepanu.

Ähvardus, et tema jaoks „võib kõik halvasti lõppeda“

Ukrainlanna jaoks oli õhtu rikutud ja ta läks ennast vannituppa pesema. Kuna vannitoa ust ei saanud seestpoolt sulgeda, kasutas Alexey juhust sisenemiseks. Mees ronis vanni, hoidis seal olevat naist ühe käega kinni, teise käega aga üritas naist altpoolt vööd erutada.

Ukrainlanna hakkas vastu. Võitluse käigus paiskus põrandale vesi, maha kukkusid vannikardin ja kardinapuu.

Lõpuks õnnestus naisel vannitoast põgeneda, kuid Alexey järgnes talle. Ta ajas naise esikus nurka ning kägistas ja ähvardas ohvrit sõnadega, et tema jaoks „võib kõik halvasti lõppeda“.

Naine kartis päriselt oma elu pärast ja loobus edasisest vastupanust.

Ukrainlanna minetas stressi tõttu kõnevõime ega suutnud appi karjuda. Naine kartis päriselt oma elu pärast ja loobus edasisest vastupanust.

Seepeale läks Alexey nägu rõõmu täis. Ta viis naise magamistuppa ja seksis temaga esmalt oraalselt, siis õli abil anaalselt ja lõpuks ka vaginaalselt.

Päev hiljem pöördus ukrainlanna politseisse ja Alexeyl tuli oma tegude eest vastust anda.

Mehe väitel tahtis kaasüürnik temalt seksi

Alexey esitas Harju maakohtus kaitseversiooni, et hoopis temalt olevat seksi nõutud. Naine ise soovinud meest oraalselt rahuldada ja seejärel olla korduvalt nii anaalses kui ka vaginaalses vahekorras.

Mehe sõnul puudunud tal ukrainlanna vastu igasugune huvi, „kuna Tallinnas on palju teisigi ilusaid naisi“.

Alexey tunnistust kroonis väide, et ta „nõustus tema jaoks mitteatraktiivse kannatanuga olema vahekorras vaid sel põhjusel, et teda mõjutasid õhtul söödud austrid“.

Harju maakohus seda versiooni ei uskunud ja mõistis mehe süüdi 2020. aasta märtsis korda saadetud vägistamises.

Õiglaseks karistuseks pidas kohus kolme aastast tingimisi vangistust umbes sama pika katseajaga. Süüdimõistev otsus jõustus tänavu septembris.

Et austrite söömise mõju oleks meest vägistama ajanud, seda pidas kohus eluliselt ebausutavaks.

Jaga
Kommentaarid