Sellist linnapead oli Kohtla-Järvele hädasti vaja. On juba kiitnud Narva linnapea Katri Raik ja kiidavad ka Ekspressi päkapikud: julge pealehakkamine on pool võitu!

Saates „Hommik Anuga“ kutsus Virve Linder üles: kui Eestimaal on inimesi, kes on valmis võtma vastu väga suuri väljakutseid ja tahavad panustada Kohtla-Järve linna arengusse, siis saatku talle oma CV ja sooviavaldus.

Ole siis tubli tüdruk, Virve, ja ära lase korruptsioonipäkapikke enda sussi lähedale!

Noh, Madis, kas tuli isu hakata ise rikkuritele päkapikku mängima?

Keskkonnaminister Madis Kallas (SDE) tegi nimelt valitsusele ettepaneku kaaluda saartel ehituskeeluvööndi vähendamist. See tähendab, et see pole mitte 200 meetrit mere piirist, vaid 100. Põhjenduseks tõi ta, et praegu kehtiv seadus ei käsitle Eesti saari Mandri-Eesti rannikualadega võrdselt (mandril on ehituskeeluvöönd rannikul 100 meetrit, saartel 200).

Madis, oled sa kunagi proovinud suvel mandril leida kohta, kust mere äärde pääseda (välja arvatud suured ülerahvastatud avalikud rannad)? See on päris keeruline. „Kui on meri hülgehall...“ tahavad aga mere ääres käia ümisemas ka need eestimaalased, kel pole raha sinna endale kinnisvara soetada.