Veel lubab ajakirjas Kaidi Ruusalepp, et raskustes idufirmade globaalne äri Funderbeam keerab õige pea miinuse plussiks.

Matthias Kalev käis külas Eesti droonikuningal Meridein OÜ juhil Nemo Vunkil, kes meenutas kuidas lennumänguasjadest said militaarmasinad. Muu hulgas rääkisid nad seigast, mil droon otsustas isepäiselt võtta suuna Tallinna lennuväljale ja hiljem tagasi tulles otsustas taaskord Eesti õhuruumi rikkuda.

Bussikunigas Hugo Osula ja koolidirektor Tõnu Piibur lubasid ajakirjanik Marta Tuule oma bussikogu vaatama. Huvi vanade busside ja liikluskultuuri säilitamise vastu pani aluse nende kollektsioonile, mis on Eestis kui mitte öelda kogu maailmas ainulaadne. Ühtlasi avaldasid mehed, et juuni alguses on plaanis korraldada ka bussifestival ja lubada linnarahval ka uunikumbusse vaadata ja katsuda.

Lisaks rääkisime Skandinaavia konglomeraadi Ole Robert Reitaniga, kes soovitab eksida tippkiirusel, andes endast maksimum. Just see on tema hinnangul valem, kuidas õppida eriti tõhusalt.

Usutlesime ka muusikust investorit Tanel Padarit, kes avaldab enda rahakasvatamise teadmiste ja inspiratsiooni allikad. Ja muu hulgas ka selle, mis on tema elu unistus.

Anname inspiratsiooni, kuidas paarisuhtes rikkaks saada. Rahatreener Jekaterina Tint räägib, kuidas raha võiks olla paarisuhtes inspiratsioon finantskohtinguks, mitte tüliallikas.

Ajakirjast leiab ka lood, millega teenis staarblogija Rahakratt oma esimese rikkuse ning kuidas pesukuninganna Kriss Soonik jalga keerutas.

Magnaadi leiab suurimatest poekettidest. Kõigile Eesti Ekspressi juriidilistest isikutest tellijatele tuleb see automaatselt postkasti. Avaldame lugusid järgemööda ka Ekspressi veebis.

Loodame, et ajakiri pakub lugemisrõõmu ja annab uut ja huvitavat teadmist. Mõnusat lugemist ja järgmise korrani!